• Poznati pobednici u mlađim uzrasnim kategorijama i finalisti kod seniora

    Pretposlednji dan ovogodišnjeg izdanja Zimskog turnira u malom fudbalu doneo je mnoštvo zanimljivih utakmica. Poznati su pobednici u mlađim uzrasnim kategorijama, kao i finalisti kod seniora.   Zvanje šampiona u kategoriji 2006. godište i mlađi ponela je ekipa Malac Genijalac, koja je u finalnom meču savladala dečake iz Bambija rezultatom 4:0. Treće mesto u istoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poznati pobednici u mlađim uzrasnim kategorijama i finalisti kod seniora

    Pretposlednji dan ovogodišnjeg izdanja Zimskog turnira u malom fudbalu doneo je mnoštvo zanimljivih utakmica. Poznati su pobednici u mlađim uzrasnim kategorijama, kao i finalisti kod seniora.

     

    Zvanje šampiona u kategoriji 2006. godište i mlađi ponela je ekipa Malac Genijalac, koja je u finalnom meču savladala dečake iz Bambija rezultatom 4:0. Treće mesto u istoj uzrasnoj kategoriji pripalo je Barandi.

     

    pobednici zimskog turnira
    Malac Genijalac (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Pobednik turnira u konkurenciji 2004/05. je ekipa Radničkog 2005. Ona je u finalnom meču savladala svoje klupske drugare iz Radničkog 2004 nakon penal serije. Zasluženo treće mesto osvojila je Picerija Galija.

     

    Pročitajte još: Legende Partizana Saša Ilić i Ivica Iliev sutra gostuju u Zrenjaninu

     

    pobednici zimskog turnira
    Radnički 2005 (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Iako se očekivao mnogo zanimljiviji finalni meč u kategoriji 2002/03, ekipa Mašinca poprilično lako je izašla na kraj sa timom Radničkog ZR, savladavši ga ubedljivim rezultatom 5:1, te je sa pravom ponela epitet ovogodišnjeg pobednika turnira. Trećeplasirana ekipa u ovoj uzrasnoj karegoriji je Sibra.

     

    Za kraj pretposlednjeg takmičarskog dana, kao šlag na tortu, odigrana su oba polufinalna meča u seniorskoj konkurenciji.

     

     

    Prvi polufinalni duel između Galens Investa i Ekometal Komerca doneo je veoma tvrdu utakmicu koja je, nakon što u toku regularnih četrdeset minuta nisu viđeni pogoci, morala da se odluči penal lutrijom. Sreća je bila naklonjena ekipi Galens Investa, koja je pobedom u penal seriji od 5:4 sebi obezbedila put u finale.

     

    U drugom polufinalnom duelu blagi favorit, ekipa Picerije Roma, za koju uglavnom nastupaju momci iz KMF SAS, opravdala je svoju ulogu, te je pobedom od 2:1 nad ekipom SN Stefanov Agro Vrebalov Agrara obezbedila sebi borbu za zvanje ovogodišnjeg pobednika Zimskog turnira u malom fudbalu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin