• Omladinac Partizana Dušan Došlov: Fudbalski dijamant iz Srpske Crnje

    Već sa 14 godina mladi i izuzetno talentovani fudbaler Dušan Došlov iz Srpske Crnje, koji će za dva i po meseca postati punoletan, ispunio je svoj san i obukao crno-beli dres.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Omladinac Partizana Dušan Došlov: Fudbalski dijamant iz Srpske Crnje
    Foto: Privatna arhiva/Ustupljena fotografija

     

    Dušan Došlov trenutno nastupa u omladinskom pogonu Partizana i igra na poziciji desnog krila. Kao i svakom mladom igraču, želja mu je da uskoro zaigra za prvi tim.

     

    – Prve fudbalske korake napravio sam sa četiri godine, u Fudbalskom klubu Budućnost iz Srpske Crnje. Kasnije sam prešao u Akademiju Bambi iz Zrenjanina, a odatle u Partizan – priča za portal zrenjaninski.com Dušan Došlov, momak koji je rođen 14. aprila 2006. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Čavrić karijeru nastavlja u Japanu: „Veoma sam uzbuđen i srećan“

     

    Prilikom nastupa za zrenjaninsku ekipu, njegove fudbalske bravure na terenu vrlo brzo su prepoznate, pa je usledio poziv kluba iz Humske. Takoreći, bila je to ponuda koja se ne odbija i o kojoj je Dušan maštao još od najranijih dana.

     

    – Osećaj je bio fenomenalan jer svi u mojoj porodici navijaju za Partizan. To je, kako bih rekao, familijarna ljubav prema crno-belima – ističe naš sagovornik, kome je uzor Usman Dembele.

     

    dušan došlov
    Foto: Privatna arhiva/Ustupljena fotografija

     

    Nastavak prvenstva u Omladinskoj ligi Srbije na programu je 10. marta, a omladinci Partizana, koji zimuju na trećem mestu na tabeli, u Zemunu će dočekati vršnjake iz Novog Pazara. Do tada, očekuje ih duel sa Bragom, odnosno utakmica baraža za osminu finala UEFA Lige mladih, koja se igra u Beogradu 7. februara.

     

    – Vredno treniramo i atmosfera u ekipi je zaista odlična. Trenutno smo fokusirani na susret sa Bragom, kako bismo se što bolje spremili – ističe Došlov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na kraju, dodaje da mu je želja da prvenstveno bude zdrav i da, kao i svakom detetu Partizana, što pre zaigra za prvi tim.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport