• Na kraju sezone zrenjaninski fudbal bogatiji za 18 novih sudija

    Tradicionalni koktel, koji je u Barokonoj sali Gradske kuće priredila Organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina, obeležilo je 18 najmlađih sudija kojima su, uz prigodne poklone, uručena rešenja o sticanju zvanja stalnih fudbalskih sudija. U pitanju su Milica Božović, Jovan Bitević, Klara Varga, Predrag Glušac, Milica Matić, Veljko Popov, Nevena Kesić, Danijel Davidović, Isidora Đurić, Stefan Karanović, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na kraju sezone zrenjaninski fudbal bogatiji za 18 novih sudija

    Tradicionalni koktel, koji je u Barokonoj sali Gradske kuće priredila Organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina, obeležilo je 18 najmlađih sudija kojima su, uz prigodne poklone, uručena rešenja o sticanju zvanja stalnih fudbalskih sudija. U pitanju su Milica Božović, Jovan Bitević, Klara Varga, Predrag Glušac, Milica Matić, Veljko Popov, Nevena Kesić, Danijel Davidović, Isidora Đurić, Stefan Karanović, Milica Iličić, Stefan Đorđević, Ljiljana Popov, Rada Novakov, Lea Tot, Teodora Tomić, Jana Veselinović i Strahinja Mišić.

     

    Ova prilika iskorišćena je i za sumiranje rezultata postignutih u prethodnih godinu dana. Među njima su najvažniji učešće reprezentacije sudija na turniru u Nemačkoj, zatim Škola za fudbalske sudije sa rekordnih 48 polaznika, kao i posete mnogih ličnosti iz struke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Desetoro tekvondista Zrenjanina položilo ispite za crne pojaseve

     

    Na svečanom skupu potpisan je i memorandum o saradnji između organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina, Lajkovca i Uba. Dodeljena je i plaketa Organizaciji sudija regiona Zapadne Srbije. Memorandumom je predviđena razmena sudija na finalnim utakmicama kup takmičenja. To se smatra novim poglavljem sve bliže saradnje sudijske struke iz navedenih saveza.

     

    ivan mikalački
    Foto: Organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina

     

    Nikola Bikić i Dragan Zorić obeležili sezonu

     

    Predsednik Stručno-strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Ivan Mikalački, inače superligaški pomoćni sudija, zahvalio se na podršci svim članovima i gostima, kao i lokalnoj samoupravi i Policijskoj upravi u Zrenjaninu na saradnji. Kao rezultate vredne pomena on je istakao debitantske nastupe Nikole Bikića u Superligi i Dragana Zorića u Prvoj ligi Srbije.

     

    Mikalački je izdvojio i imena mladih i perspektivnih sudija koji su stekli uslove za suđenje u Vojvođanskoj ligi. To su Stefan Pjevač, Damjan Rodean, Lune Raškov i Mila Mošorinski. Mili je uručena ovogodišnja memorijalna nagrada „Goran Starčević“, s obzirom na to da se radi o prvoj dami iz našeg grada koja se našla na listi Superlige za žene.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ERUPCIJA FANTASTIČNIH BONUSA – Registruj se i osvoji do 120.000 DINARA!

     

    Takođe, Jovana Halas je nagrađena posebnom plaketom kao prva dama u istoriji sa ovih prostora koja je stekla zvanje fudbalskog sudije druge kategorije. Ona će, inače, naredne sezone takođe biti superligaški arbitar.

     

    organizacija fudbalskih sudija zrenjanina
    Foto: Organizacija fudbalskih sudija Zrenjanina

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport