• Mačevaoci Omladinca na prvenstvu Srbije: U Zrenjanin doneli šest medalja

    Prošlog vikenda, u velikoj hali SPENS-a u Novom Sadu, održano je prvenstvo Srbije u mačevanju za seniore. Bilo je to ujedno i poslednje takmičenje za ovu sezonu. Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina i ovog puta su pokazali veliku spremnost, okitivši se sa ukupno šest medalja.   Prvog dana na programu su bili sablja za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mačevaoci Omladinca na prvenstvu Srbije: U Zrenjanin doneli šest medalja

    Prošlog vikenda, u velikoj hali SPENS-a u Novom Sadu, održano je prvenstvo Srbije u mačevanju za seniore. Bilo je to ujedno i poslednje takmičenje za ovu sezonu. Takmičari Mačevalačkog kluba Omladinac iz Zrenjanina i ovog puta su pokazali veliku spremnost, okitivši se sa ukupno šest medalja.

     

    Prvog dana na programu su bili sablja za muškarce i žene, kao i mač za muškarce, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Ekipa Omladinca, u sastavu Bundalo, Šipovac, Vrbajac i Milošević, odmerila je snage sa timom beogradskog Silnog. Zrenjaninci su poraženi u finalnoj borbi rezultatom 45:30, pa su zauzeli drugo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dejan treći prošao kroz cilj: Savladao stazu dugu 20 kilometara, sa više od 35 prepreka

     

    Već drugog dana takmičenja, kada su na programu bili floret za muškarce i žene, kao i ženski mač, takmičari MK Omladinac bili su mnogo uspešniji.

     

     

    Vicešampioni Srbije u floretu postali su Mila Zorić, Dina Karavidin i ekipno Bundalo, Karavidin i Kantar.

     

    Bronzane medalje osvojili su Danijela Ilić u maču kod žena, kao i Kosta Kantar u floretu kod muškaraca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Iza nas je jedna od najboljih sezona u proteklih nekoliko godina. Jedan smo od klubova sa najvećim brojem medalja kako na domaćim tako i na inostranim turnirima. Takmičarima sledi pauza tokom leta kako bi se odmorili, ali već sredinom avgusta ćemo započeti pripreme za narednu, još uspešniju sezonu, dok će se reprezentativci uputiti na nacionalni kamp“, saopštio je MK Omladinac.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport