• Kadeti Proletera ekipni prvaci Vojvodine, pioniri zauzeli drugo mesto

    Plivači Proletera iz Zrenjanina su na prvenstvu Vojvodine za pionire i kadete, održanom u Novom Sadu, osvojili 24 medalje, od kojih sedam zlatnih, osam srebrnih i devet bronzanih.   Zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji osvojili su kadeti, a pioniri su osvojili drugo mesto.   PROČITAJTE JOŠ: Veslači Begeja 1883 na najlepši mogući način završili ovogodišnju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadeti Proletera ekipni prvaci Vojvodine, pioniri zauzeli drugo mesto

    Plivači Proletera iz Zrenjanina su na prvenstvu Vojvodine za pionire i kadete, održanom u Novom Sadu, osvojili 24 medalje, od kojih sedam zlatnih, osam srebrnih i devet bronzanih.

     

    Zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji osvojili su kadeti, a pioniri su osvojili drugo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veslači Begeja 1883 na najlepši mogući način završili ovogodišnju sezonu

     

    Zlatne medalje osvojili su Mateja Janković, Kadar Balaž, Ana Gancov i štafete dečaci 4×50 slobodno i 4×50 mešovito, kao i devojčice 4×50 slobodno i 4×50 mešovito.

     

    Srebrne medalje osvojili su Mateja Janković (tri), Pavle Stojanov, Nevena Petraš i štafete dečaci 4×50 slobodno i 4×50 mešovito, kao i štafeta devojčice 4×50 mešovito.

     

    Bronzanim medaljama okitili su se Pavle Stojanov, Luka Kecić, Ognjen Milovanović, Jovan Kecić, Aleksa Kalas Kosanović, Maša Delić, Milica Cvetkov, Lena Kralj i Eva Krstin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Treneri ekipe bili su Gogić, Borić i Jocić.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport