• Grand prix – Kup Zrenjanin ovog vikenda okupiće brojne plivače

    Grand prix – Kup Zrenjanin, 29. po redu, čiji je domaćin Plivački klub Proleter, biće održan od 4. do 6. novembra na Gradskom bazenu. Ovo sportsko takmičenje održava se u novom formatu i sastoji se iz četiri dela.   U petak i subotu na programu je kamp Grand prix – Kup Zrenjanin 2022. Takmičenje skins […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Grand prix – Kup Zrenjanin ovog vikenda okupiće brojne plivače

    Grand prix – Kup Zrenjanin, 29. po redu, čiji je domaćin Plivački klub Proleter, biće održan od 4. do 6. novembra na Gradskom bazenu. Ovo sportsko takmičenje održava se u novom formatu i sastoji se iz četiri dela.

     

    U petak i subotu na programu je kamp Grand prix – Kup Zrenjanin 2022. Takmičenje skins Grand prix održava se u nedelju. Prepodne su kvalifikacije, a od 16 časova slede finalne trke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski biseri: Golman Uroš Poznić talenat kakav se retko viđa

     

    U nedelju je na programu takmičenje sprint masters, u kom učestvuju veterani, a poslednjeg dana ove sportske manifestacije biće održan i seminar za trenere.

     

    Organizatori očekuju učešće oko 200 takmičara na skins trkama i 50 masters plivača iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svečano otvaranje takmičenja najavljeno je za nedelju, u 10.15 časova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport