• Finale turnira Kupa Srbije u vaterpolu, odigrani polufinalni mečevi (Foto)

    Ovog vikenda u Zrenjaninu se održava finale turnira Kupa Srbije u vaterpolu. U subotu su odigrani polufinalni mečevi, u kojima je viđen odličan vaterpolo, a publika je bila u prilici da prisustvuje još jednom velikom iznenađenju.   Naime, prema očekivanju, prvu utakmicu, u kojoj su se sastali Radnički iz Kragujevca i niški Nais, poprilično lako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Finale turnira Kupa Srbije u vaterpolu, odigrani polufinalni mečevi (Foto)

    Ovog vikenda u Zrenjaninu se održava finale turnira Kupa Srbije u vaterpolu. U subotu su odigrani polufinalni mečevi, u kojima je viđen odličan vaterpolo, a publika je bila u prilici da prisustvuje još jednom velikom iznenađenju.

     

    Naime, prema očekivanju, prvu utakmicu, u kojoj su se sastali Radnički iz Kragujevca i niški Nais, poprilično lako dobili su Kragujevčani rezultatom 8:5 (0:0, 3:3, 2:0, 3:2).

     

    Predvođeni odličnim Dobožanovim, Kragujevčani su bili mnogo bolji protivnik, te su se zasluženo plasirali u finale. Igrači Naisa nisu iskorišćavali prednost igrača više, nekoliko puta su pogađali okvir gola, što ih je i koštalo plasmana u finale.

     

    Međutim, u drugom meču, u kom su se sastali beogradski Partizan i Šabac, za mnoge neočekivano, pobedu su odneli Šapčani. Savladali su crno – bele rezultatom 14:10 (5:2, 4:4, 4:3, 1:1).

     

    Sve je rešeno u prvoj četvrtini, koju su Šapčani odlično otvorili, te poveli sa 4:0, a zatim i 5:1. Igrači Partizana tokom utakmice uspevali su u dva navrata da spuste prednost Šapca na samo dva gola razlike, ali to je bilo sve.

     

    Finalna utakmica između Radničkog i Šapca na programu je danas (nedelja, 23. decembar) od 20 časova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Više naših fotografija sa polufinalnih mečeva možete pogledati na zvaničnom Fejsbuk profilu Vaterpolo saveza Srbije.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport