• Dva Marka, dva zlata: Lakatuš i Lončarski osvojili najsjajnija odličja

    Dve zlatne i dve bronzane medalje osvojili su kajakaši Begeja iz Zrenjanina u trećem kolu mini kajak i pionirske lige Srbije, kao i lige olimpijskih nada, koje je juče održano na reci Bosut, u Višnjićevu.   Na takmičenju je nastupio 331 kajakaš iz 25 klubova iz Srbije, a Kajak klub Begej predstavljalo je sedamnaestoro takmičara. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva Marka, dva zlata: Lakatuš i Lončarski osvojili najsjajnija odličja

    Dve zlatne i dve bronzane medalje osvojili su kajakaši Begeja iz Zrenjanina u trećem kolu mini kajak i pionirske lige Srbije, kao i lige olimpijskih nada, koje je juče održano na reci Bosut, u Višnjićevu.

     

    Na takmičenju je nastupio 331 kajakaš iz 25 klubova iz Srbije, a Kajak klub Begej predstavljalo je sedamnaestoro takmičara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kasja Blažin osvojila dve bronze na prvenstvu Srbije u plivanju za pionire

     

    Najzapaženiji su bili pioniri Marko Lakatuš i Marko Lončarski, koji su osvojili zlatna odličja. Marko Lakatuš je prvo mesto zauzeo u pionirskoj konkurenciji, u disciplini K-1 1000m. Njegov imenjak i klupski drugar Marko Lončarski bio je prvoplasirani u disciplini MC-1 500m, u konkurenciji dečaka 2011. godište.

     

    Miloš Lončarski je osvojio bronzu u trci MK-1 1000m. Bronzani je bio i pionirski dvojac Marko Lakatuš – Nemanja Vlatković u trci K-2 500m.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kajakaši Begeja će za dve nedelje nastupiti u poslednjem kolu lige, koje se održava u Zabrežju. Oni su poručili da će dati sve od sebe da naprave dobre rezultate kako bi u ekipnom plasmanu zauzeli što bolje mesto.

     

    kajakaši begeja
    Foto: Kajak klub Begej

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport