• Dostojno parirali drugoplasiranoj ekipi: Rukometašima Proletera bod u Beogradu

    Iako je u ovom duelu Crvena zvezda važila za favorita, rukometaši Proletera dostojno su parirali drugoplasiranoj ekipi na tabeli i sa gostovanja u Beogradu se vratili sa jednim bodom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dostojno parirali drugoplasiranoj ekipi: Rukometašima Proletera bod u Beogradu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Rukometni klub Proleter iz Zrenjanina odigrao je juče nerešeno protiv Crvene zvezde Primobet u trećem kolu plej-auta Super rukometne lige. Rezultat je na kraju susreta, ali i na poluvremenu bio izjednačen – 29:29 (16:16).

     

    Najviše golova u ekipi Zrenjaninaca, i to osam, postigao je Veljko Radisavljević, koji igra na poziciji levog krila. Po pet pogodaka postigli su Nemanja Đurašković i Nikola Lazić, a po četiri Aleksa Bukvić i Danilo Živković.

     

    U listu strelaca upisali su se i Filip Milošević sa dva gola i Nikola Sekulić koji je jedanput zatresao protivničku mrežu.

     

    Titulu MVP-a dobio je golman Zrenjaninaca Živojin Ilić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski veslači osvojili sedam medalja: Svih sedam sija srebrnim sjajem

     

    – Posle teške borbe protiv ekipe Jugovića, koju smo pobedili kod kuće, nismo smeli da pokleknemo pred Crvenom zvezdom. Trener Miljan Stanić nas je dobro taktički i igrački spremio za ovu utakmicu i išli smo na pobedu. Verujem da je u ovoj utakmici svako od nas dao sto odsto sebe, što je na kraju pokazao i rezultat – izjavio je za portal zrenjaninski.com Veljko Radisavljević.

     

    Dva boda su rukometašima Proletera pobegla „za dlaku“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu

     

    – U situaciji u kojoj se trenutno nalazimo i bod nam je dobro došao. Ove nedelje se spremamo za Rukometni klub Ub sa kojim igramo u petak, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Na toj utakmici moramo da se borimo još više nego u Beogradu, jer nam je svaki naredni duel sve bitniji – istakao je Radisavljević, koji se na kraju zahvalio svim saigračima na velikoj borbi.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport