• VIDEO: Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu

    U duhu proslavljanja veka košarke u Srbiji – potpisan je novi ugovor o saradnji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VIDEO: Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu
    Foto: Meridianbet

     

    Nije tajna da je Srbija zemlja košarke i baš u periodu kada proslavljamo vek postojanja ovog sporta na našim prostorima – jasno je da su ulaganja u košarku preko potrebna.

     

    Time se vodi i kompanija Meridianbet, regionalni lider u industriji igara na sreću, ali i lider u društveno odgovornom poslovanju, pa je tako nakon košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet i košarkaškog kluba Vršac Meridianbet, pomoć stigla i Košarkaškom savezu Vojvodine.

     

    Savez koji okuplja i seniorsku, ali i sve mlađe kategorije, Košarkašku ligu Srbije, MLS, MRL SEVER KSV, MRL KSV, Kup KSV, Letnju ligu, kao i sva takmičenja u ženskoj kategoriji, definitivno zaslužuje podršku i saradnju koja će dugoročno biti korisna za sve učesnike.

     

    Upravo iz tog razloga, Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju“ ispred kompanije Meridianbet biće novi saradnik na putu ka zacrtanim ciljevima.

     

    Sklapanju saradnje i potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Upravnog obora Košarkaškog saveza Vojvodine Ivan Grujin, kao i direktorka marketinga kompanije Meridianbet Milica Odalović.

     

     

    – Zahvaljujem se kompaniji Meridianbet što je u Košarkaškom savezu Vojvodine prepoznala dobrog partnera. Nama je zaista čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati u naredne tri godine, jer je ovo, mogu reći, istorijski trenutak za naš savez koji, koliko ja pamtim i znam, nikada nije imao sponzora, a pogotovo ne ovakvog kalibra. Sve ono što zajednički budemo radili biće usmereno ka tome da se poboljšaju uslovi rada, kao i prema deci koja su, kao i uvek, najveća baza i potencijal Košarkaškog saveza Vojvodine. Siguran sam da će ovo biti uspešna saradnja, svakako je velika pomoć za sve nas. Košarka je plemenit sport, usmereni smo ka deci i učinićemo sve da njima pomognemo – rekao je predsednik Upravnog odbora Košarkaškog saveza Vojvodine Ivan Grujin.

     

    Nakon nekoliko više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport.

     

    – Saradnja sa Košarkaškim savezom Vojvodine je za nas potpuno nova dimenzija sportskog sponzorstva. Ovom prilikom bih naglasila da će u ovoj saradnji u velikoj meri biti uključena i naša fondacija. Veoma nam je drago što smo pronašli zajednički cilj i što ćemo se fokusirati na to da zajedno stvaramo bolju i kvalitetniju budućnost za naše mlade košarkaše – rekla je Milica Odalović.

     

    meridianbet i košarkaški savez vojvodine
    Foto: Meridianbet

     

    Decenijama unazad svedoci smo velikih napora koje mnogi pojedinci i kolektivi među nama postižu, a sve to u cilju promovisanja sporta, društvenih vrednosti i izgradnje međusobnog poverenja.

     

    Kao neko ko je na tom polju nezamenljiv igrač i ko svojim brojnim ulaganjima već dve decenije pomaže zajednici u kojoj privređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajući svoju delatnost na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

     

    U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Svojim donatorskim programom u brojnim zemljama, Meridianbet je omogućio efikasno funkcionisanje velikog broja profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pritom ni vreme ni sve svoje ostale resurse.

     

    Primenjujući najviše svetske poslovne standarde kada je podrška razvoju sporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevno trudi da višemilionskim donacijama i sponzorstvima pomogne mnoge sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.

     

    Promo

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. dobro je da je meridian ovog puta izabrao klub koji nije u samom vrhu jer njima i treba pomoci.Za zvezdu i partizan ne brinem,imaju oni puno sponzora

    2. Bravo meridian sto je bas KK Vrsac u pitanju,klub iz kojeg je poniklo dosta nasih uspesnih kosarkasa,nadam se da ce ovo uroditi i rezultatima u buducnosti

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport