• VIDEO: Ljubavna drama „Zbog tebe“ budi emocije duboke kao i samo morsko dno

  U bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 11. aprila, prikazuju se drama „Pogrešan spoj“, ljubavni film „Zbog tebe“, avanturistička komedija „Isterivači duhova: Letnja avantura“, domaća drama „Radnička klasa ide u pakao“ i anime „Lupin III: Zamak Kaljostro“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VIDEO: Ljubavna drama „Zbog tebe“ budi emocije duboke kao i samo morsko dno
  Foto: Zbog tebe/Promo

   

  Zbog tebe

   

  Nakon što se skoro utopi, mlada Vejverli se neočekivano zaljubljuje u spasioca iz malog grada koji ju je spasio. Zasnovana na romanu Kejt Marčant, ljubavna drama „Zbog tebe“ budi emocije duboke kao i samo morsko dno.

   

   

  Vejverli je imala isplaniranu budućnost. Trebalo je da započne medicinski staž u Torontu, ali kada su joj se planovi iznenada promenili, impulsivno skreće u mali kanadski grad gde upoznaje lokalnog spasioca Blejka. Nakon što ju je spasio od utapanja, Blejk joj ponudi da je nauči da pliva, pa se oni sa svakim časom plivanja zaljubljuju sve više jedno u drugo. Ali, hoće li Blejkova prošlost i Vejverlin plan za budućnost sabotirati ovu letnju romansu?

   

  Film „Zbog tebe“ se prikazuje u terminu od 19.20 časova.

   

   

  Pogrešan spoj

   

  „Muškarci se plaše da će ih žene ismevati. Žene se plaše da će ih muškarci ubiti.“ – Margaret Atvud

   

  Užasi zabavljanja dobijaju prilagođenu interpretaciju u ovom žanrovskom trileru rediteljke Suzane Fogel. Kada Margot, studentkinja drugog semestra, ide na sastanak sa starijim Robertom, otkriva da pravi Robert nije isti kao Robert sa kojim se dopisuje.

   

  „Pogrešan spoj“ je oštro raščlanjeno istraživanje rodne podele, mutnog terena modernih zabavljanja i opasnih projekcija koje stvaramo u našim umovima o ljudima na drugom kraju naših telefona. Film je nastao kao adaptacija hvaljene novele Njujorkera iz 2017. godine.

   

  Film se prikazuje u terminu od 19 časova.

   

   

  Isterivači duhova: Ledena pretnja

   

  U filmu „Isterivači duhova: Ledena pretnja“ Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali, prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

   

  Film se radnim danima prikazuje od 17.35 i 19.45 časova, a za vikend i od 13.10 sati.

   

   

  Radnička klasa ide u pakao

   

  Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate. Osećajući se napuštenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom.

   

  Harizmatična Svetlana, bivši robijaš Mija i drugi radnici udružuju se kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Dok nespretno zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje i neočekivano otkrivaju unutrašnju moć za koju nisu znali da poseduju.

   

  Film možete da pogledate u 17.05 i 21.15 časova.

   

   

  Lupin III: Zamak Kaljostro

   

  Nije reč o trećem nastavku filma, već se lik zove Lupin Treći. U sutonu svoje karijere, vođa lopova Lupin Treći – poslednji veliki majstor ludorija, naleteo je na prepreku. Ispostavilo se da je novac iz vreća nacionalnog kazina zapravo falisifikovan! Zajedno sa svojim partnerom u zločinu, Džigenom, Lupin će se zaputiti ka udaljenoj evropskoj zemlji Kaljostro, tražeći osvetu. Ali ne ide sve po planu.

   

  Njih dvojica će naleteti na damu u nevolji, princezu Klarisu, koja je prisiljena da se uda za zlog grofa Kaljostra. Njeno spasavanje neće biti lako pošto se Lupin i Džigen, zajedno sa Lupinovom nepredvidivom bivšom devojkom Fudžiko i mačevaocem Goemonom, moraju probiti kroz zamak prepun zamki, smrtonosnu tamnicu i armiju profesionalnih ubica! Može li Lupin spasti devojku, izbeći lisice svog dugogodišnjeg neprijatelja inspektora Zenigata i otkriti skrivena blaga Zamka Kaljostro?

   

  Film se u četvrtak i subotu prikazuje od 19.30 časova.

   

   

  Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Prvo predskazanje“, „Monkey Man“, „Godzila x Kong: Novo carstvo“, „Vau Vau zvezda 2“, „Poslednji strelac“, „Baghead: Glas mrtvih“, „Dina: Drugi deo“ i „Baba Jaga“.

   

  Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme