• Poznati fotograf Pavle Taboroši organizuje novi ciklus Škole fotografije

  Poznati zrenjaninski fotograf Pavle Taboroši organizuje novi, deseti po redu ciklus Škole fotografije, koji počinje u petak, 22. marta, od 20 časova.   Početni kurs trajaće dva meseca i za to vreme biće održano deset dvočasa. Polaznici će najpre imati priliku da se upoznaju sa fotoaparatom i njegovim mogućnostima. Kasnije će imati priliku i da steknu osnovna znanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poznati fotograf Pavle Taboroši organizuje novi ciklus Škole fotografije

  Poznati zrenjaninski fotograf Pavle Taboroši organizuje novi, deseti po redu ciklus Škole fotografije, koji počinje u petak, 22. marta, od 20 časova.

   

  Početni kurs trajaće dva meseca i za to vreme biće održano deset dvočasa. Polaznici će najpre imati priliku da se upoznaju sa fotoaparatom i njegovim mogućnostima. Kasnije će imati priliku i da steknu osnovna znanja o kreativnim elementima fotografije. Uz to, polaznici će se pripremati za rad u studiju, na terenu i za ostale oblike komercijalne fotografije.

   

  Kurs će se održavati u fotografskom studiju koji se nalazi u Ulici Đure Jakšića 14, u Zrenjaninu, a cena kursa je svega 50 evra. To je, kažu upućeni, više nego povoljno za ovakve vrste kurseva.

   

  Svi zainteresovani mogu se prijaviti, ili dobiti detaljnije informacije, na broj telefona 060 528 96 95 ili na Fejsbuk stranici TABOROSI PHOTOGRAPHY.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme