• OVO JE PRIČA O STEVICI VUKOVIĆU, ON NAPROSTO OBOŽAVA RADIO!

  ZRENJANIN – Stevica Vuković iz Elemira ima 25 godina, završio je školu „9. maj“, a sada je redovan polaznik Dnevnog centra „Naša priča“. Stevica voli da ide u Dnevni centar, da se druži, da pomaže u kuhinji…     – U centru mi je odlično, trudim se da nešto radim, naučim, a prošle i ove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVO JE PRIČA O STEVICI VUKOVIĆU, ON NAPROSTO OBOŽAVA RADIO!

  ZRENJANIN – Stevica Vuković iz Elemira ima 25 godina, završio je školu „9. maj“, a sada je redovan polaznik Dnevnog centra „Naša priča“. Stevica voli da ide u Dnevni centar, da se druži, da pomaže u kuhinji…

   

  Stevica Vuković

   

  – U centru mi je odlično, trudim se da nešto radim, naučim, a prošle i ove nedelje svi kažu da sam bio jako dobar, a moja razredna Snežana Kulj ne može da veruje – smeška se Stevica.

   

  Ali Stevica ima jednu veliku ljubav – a to je radio. Prosto je opsednut radijskim programom, i jako mu nedostaje Radio Zrenjanin koji je prošle godine prestao da emituje program. Voleo je da sluša informativne emisije, emisiju na mađarskom, a najviše prepodnevnu emisiju nedeljom u kojoj su se slušaocima ispunjavale želje. Jako voli muziku, nema veze koja je u pitanju: od narodne pa sve do najmodernije.

   

  – Sada slušam druge radio stanice, ali mi nedostaju lokalne informacije. I sam sam naučio neke radijske tehnike, tako da kod kuće sam snimam i montiram. Moji drže piceriju u Elemiru, i nedavno sam im napravio reklamu – sam sam je smislio, snimio, montirao i zvuči odlično – priča Stevica.

   

  Stevica se služi i internetom, pretražuje, šalje mejlove, i ima svoj Fejsbuk nalog.

   

  Putuje iz Elemira svakog dana do škole, odlično se snalazi u prevozu i gradu, ali napominje da je najvažnije da se sluša mama.

   

  – Sve se sa njom dogovaram, ali kad se dogovorimo, to moram da poslušam – smeška se Stevica, kog smo zatekli na prodajnom uskršnjem štandu „9. maja“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme