• NOVO U BANJI RUSANDA: LUKSUZNE MASAŽE PO PROMOTIVNIM CENAMA

  Banja „Rusanda“ iz Melenaca pozvala je goste da probaju masaže koje se sprovode u najluksuznijim i prestižnim spa-wellness centrima. MASAŽA ŠKOLJKAMA (60 min): Koriste se prirodne školjke iz Tihog okeana, koje se zagrevaju mešavinom vulkanskog pepela, algi bogatih mineralima i morske vode, koji se sipaju u unutrašnjost školjke. Delovanje: poboljšanje protoka krvi i limfe, čime […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Banja „Rusanda“ iz Melenaca pozvala je goste da probaju masaže koje se sprovode u najluksuznijim i prestižnim spa-wellness centrima.

  banja-rusanda

  MASAŽA ŠKOLJKAMA (60 min):

  Koriste se prirodne školjke iz Tihog okeana, koje se zagrevaju mešavinom vulkanskog pepela, algi bogatih mineralima i morske vode, koji se sipaju u unutrašnjost školjke.

  Delovanje: poboljšanje protoka krvi i limfe, čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija i viška vode. Tako se ostvaruju efekti detoksikacije, smanjenje bola i napetosti u mišićima i poboljšava tonus kože. Pri masaži se ispuštaju i prijatni prirodni mirisi, koji ostvaruju dodatni efekat protiv stresa.

  Cena: 2.300 dinara

  banja-rusanda

  MASAŽA KAMENJEM OD HIMALAJSKE SOLI (60 min):

  Koristi se set kamenja od nerafinisane soli sa Himalaja različitog oblika i veličina i svaki od njih je drugačije oblikovan. Kamenje se zagreva u posebno za to napravljenoj torbi, tako da se postižu efekti samih soli, masaže i delovanja toplote.

  Delovanje: poboljšanje protoka krvi i limfe, čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija i viška vode. Soli  deluju i diuretski, pa obezbeđuju i povećano izlučivanje mokraće, čime podstiče eliminisanje viška vode i štetnih materija iz organizma.

  Tako ostvaruju efekte detoksikacije, smanjenja bola i napetosti u mišićima i poboljšanje tonusa kože.

  Cena: 2.000 dinara

  banja-rusanda

  MASAŽA LICA KAMENJEM OD HIMALAJSKE SOLI (20 min):

  Ako se primenjuje na licu, povećavaju tonus kože lica, smanjuje podočnjake i potpomažu drenažu sinusa i smanjenje glavobolja.

  Cena: 600 dinara

  Posetite banju „Rusanda“ i isprobajte ove masaže po promotivnim cenama. Učinite nešto dobro za vaše telo. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme