• Jedna od najlepših gradskih manifestacija, Dečija pijaca, biće održana i ove godine

  Sekcija za žensko preduzetništvo, pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, i ove godine organizuje manifestaciju „Dečija pijaca“, koja će biti održana u sklopu festivala „Uskršnje jaje“.   Festival se održava u subotu, 15. aprila, na Trgu slobode. Tezge za Dečiju pijacu će biti postavljene u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, nedaleko od zgrade Renesansa. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jedna od najlepših gradskih manifestacija, Dečija pijaca, biće održana i ove godine

  Sekcija za žensko preduzetništvo, pri Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, i ove godine organizuje manifestaciju „Dečija pijaca“, koja će biti održana u sklopu festivala „Uskršnje jaje“.

   

  Festival se održava u subotu, 15. aprila, na Trgu slobode. Tezge za Dečiju pijacu će biti postavljene u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, nedaleko od zgrade Renesansa. Uskršnja dečija pijaca trajaće od 11 do 13 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovo leto može biti drugačije: Idealan sezonski posao na moru čeka te u Studencu

   

  Kao i svakog prethodnog puta, prijave su obavezne i omogućene putem Google forme na OVOM LINKU.

   

  „Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je Dečija pijaca postala zapažena manifestacija kod sugrađana svih generacija. Jedna je od omiljenih mališanima predškolskog i školskog uzrasta. I ovog puta kupce očekuje veliki broj dečijih rukotvorina, kao i očuvana garderoba, knjige i udžbenici za svačiji džep“, poručuju organizatorke.

   

  One garantuju lepo druženje tog dana.

   

  „Kao organizatorke, posebno smo ponosne što Dečija pijaca ruši stereotipe o tome da deca ne umeju da se zabavljaju i druže bez korišćenja tehnologije. Uistinu, nove generacije se brže zasite aktivnostima koje se ponavljaju, ali još uvek ništa ne može da zameni aktivnu igru i živu komunikaciju“, navode iz Sekcije za žensko preduzetništvo.

   

  Dečija pijaca predstavlja jedinstvenu manifestaciju, jer se kroz druženje promoviše rad.

   

  „Primarni cilj Dečije pijace jeste da deca, kroz igru, stiču radne navike i razvijaju veštine koje će im biti od značaja u daljem životu. Tu ne mislimo samo na komunikacione sposobnosti i tehničke veštine, već i na razvoj kreativnosti i razumevanje radnih procesa. Dečija pijaca prilika je da mališani osmisle svoje proizvode, naprave ih, predstave kupcima i uspešno prodaju“, ističu iz organizacije.

   

  dečija pijaca
  Foto: Unija poslodavaca Zrenjanina

   

  Humanitarni karakter manifestacije

   

  Kao i svaki put do sada, Dečija pijaca koja će se održati 15. aprila biće humanitarnog karaktera. Na ime „zakupa tezge“, svi prodavci doniraće po jedan svoj proizvod za zajedničku tezgu.

   

  „Zanimljiv momenat u celoj priči je da su učesnici Dečije pijace, prilikom registracije na samom događaju, u obavezi da doniraju jedan proizvod za zajedničku tezgu. Novac prikupljen od prodatih proizvoda sa zajedničke tezge biće potrošen u humanitarne svrhe. Simbolika zajedničke tezge je da ljudi koji ulaze u svet preduzetništva moraju da izvrše registraciju firme, da plate poreze i takse. Poruka je, da bi dobio nešto, odnosno da bi zaradio, moraš i da se odrekneš nekih stvari“, objašnjavaju organizatorke.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Unija poslodavaca Zrenjanina i Sekcija za žensko preduzetništvo pozivaju sve sugrađane da posete Dečiju pijacu i doprinesu njenom daljem razvoju, kao i da obiđu šarene tezge naših mališana.

   

  dečija pijaca
  Foto: Unija poslodavaca Zrenjanina

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme