• Sastanak gradonačelnika sa poljoprivrednicima prošao bez dogovora

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i njegova pomoćnica Stojanka Vučković razgovarali su danas sa nezadovoljnim poljoprivrednicima iz grada i okolnih sela, koji su došli traktorima pred Gradsku kuću.   Kako je portal zrenjaninski.com već pisao, oni traže da se na teritoriji grada Zrenjanina proglasi elementarna nepogoda zbog suše. Zahtevaju i da lokalna samouprava otpiše porez na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sastanak gradonačelnika sa poljoprivrednicima prošao bez dogovora

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i njegova pomoćnica Stojanka Vučković razgovarali su danas sa nezadovoljnim poljoprivrednicima iz grada i okolnih sela, koji su došli traktorima pred Gradsku kuću.

   

  Kako je portal zrenjaninski.com već pisao, oni traže da se na teritoriji grada Zrenjanina proglasi elementarna nepogoda zbog suše. Zahtevaju i da lokalna samouprava otpiše porez na poljoprivredno zemljište na period od godinu dana.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poljoprivrednici iz grada i okolnih sela došli traktorima pred Gradsku kuću

   

  Predstavnik poljoprivrednika Slavko Vukov je posle sastanka izjavio da nije postignut dogovor da se otpiše porez zbog suše.

   

  – Gradonačelnik i njegova pomoćnica su nas primili i saslušali, ali nisu mogli da nam konkretno odgovore na zahtev da se proglasi elementarna nepogoda i otpišu poreske obaveze poljoprivrednika. Čekaju rezultate pregovora u Vladi Srbije – kazao je Vukov.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Povremena obustava saobraćaja na putu Zrenjanin – Beograd, kod Čente

   

  On je preneo da im je rečeno da vlast razume položaj poljoprivrednika, ali da u budžetskim projekcijama grada Zrenjanina za ovu godinu nisu planirani takvi izdaci.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Poljoprivrednici su poručili da će traktori ostati ispred Gradske kuće sve dok ne vide rezultate pregovora u Beogradu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda