• Sada je pravo vreme za sadnju u povrtnjaku, pa su pijace prepune rasada

  Ima još onih koji vole da pojedu paradajz ili krastavac iz svoje bašte. Dok je takvih, biće i onih koji proizvode rasad.   Sada je pravo vreme za sadnju u povrtnjaku, pa su pijace u Zrenjaninu prepune rasada paradajza, paprike, krastavaca ili dinja.   PROČITAJTE JOŠ: Gradonačelnik uputio javni poziv poljoprivrednicima: Dva miliona za nabavku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sada je pravo vreme za sadnju u povrtnjaku, pa su pijace prepune rasada

  Ima još onih koji vole da pojedu paradajz ili krastavac iz svoje bašte. Dok je takvih, biće i onih koji proizvode rasad.

   

  Sada je pravo vreme za sadnju u povrtnjaku, pa su pijace u Zrenjaninu prepune rasada paradajza, paprike, krastavaca ili dinja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gradonačelnik uputio javni poziv poljoprivrednicima: Dva miliona za nabavku opreme

   

  – Imam nekoliko sorti paradajza, ali kupci najviše traže volovsko srce. Krastavci su holandska sorta „marinda“, odnosno salatari. Cene su iste kao prošle godine – 50 dinara struk, a ja imam stalne mušterije koje su zadovoljne, pa se vraćaju svake godine – kaže za portal zrenjaninski.com Srđan iz Orlovata, koji je rasad danas prodavao na pijaci u Jug Bogdanovoj.

   

  Srđanova majka dodaje kako je najvažnije da se rasad proda. Deset dinara skuplji struk ne znači im mnogo, važnije je da se u optimalnom roku sve rasproda.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Narednih dana očekuje vas lep pazar jer su počele nove Gomex akcije!

   

  Šta preostane, ako preostane, posadiće u svojoj bašti. Zemlja je dovoljno topla da rasad sa pijace može pravo u baštu.

   

  Na jednom mestu našli smo i rasad dinje. Cena jedne biljke je 40 dinara.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda