• Poskupljenje voća podiglo cene proizvoda poljoprivrede i ribarstva

  Cene proizvoda iz oblasti poljoprivrede i ribarstva u novembru 2019, u odnosu na isti mesec 2018. godine, bile su veće za 1,5 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku.   Najveći uticaj na rast cena imalo je poskupljenje voća za 9,9 odsto i živine za 9,4 odsto.   Pročitajte još: Objavljeno koji privredni ribari smeju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poskupljenje voća podiglo cene proizvoda poljoprivrede i ribarstva

  Cene proizvoda iz oblasti poljoprivrede i ribarstva u novembru 2019, u odnosu na isti mesec 2018. godine, bile su veće za 1,5 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku.

   

  Najveći uticaj na rast cena imalo je poskupljenje voća za 9,9 odsto i živine za 9,4 odsto.

   

  Pročitajte još: Objavljeno koji privredni ribari smeju da izlovljavaju ribu iz Tise

   

  Cene proizvoda poljoprivrede i ribarstva u novembru 2019, u odnosu na oktobar prošle godine, u proseku su povećane za 1,4 odsto. Posmatrano po glavnim grupama proizvoda, u odnosu na prethodni mesec, najveći uticaj na rast cena zabeležen je kod voća (15 odsto) i stoke i živine (4,4 odsto).

   

  Proizvodi poljoprivrede i ribarstva u periodu januar – novembar 2019, u odnosu na isti period 2018. godine, poskupeli su u proseku za 1,7 odsto. U tom periodu najviše je poskupelo voće – 27 procenata, krompir – 26,2 procenta i povrće – 22 odsto.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda