• POČELA ŽETVA PŠENICE NA SREDNJOBANATSKIM NJIVAMA

  ZRENJANIN – Neuobičajeno rano, počela je žetva pšenice u zrenjaninskom i atarima okolnih sela. Mnogo kombajna može se videti u njivama, praktično pola meseca pre žetvenog roka.     – Već sam na njivi i žanjem, nema šta da se čeka, žito je zrelo. Ovo je baš neobično da mnogo pre uobičajenog roka krene žetva, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POČELA ŽETVA PŠENICE NA SREDNJOBANATSKIM NJIVAMA

  ZRENJANIN – Neuobičajeno rano, počela je žetva pšenice u zrenjaninskom i atarima okolnih sela. Mnogo kombajna može se videti u njivama, praktično pola meseca pre žetvenog roka.

   

  žetva

   

  – Već sam na njivi i žanjem, nema šta da se čeka, žito je zrelo. Ovo je baš neobično da mnogo pre uobičajenog roka krene žetva, ali moraćemo da se prilagođavamo novim klimatskim uslovima. Što se roda tiče, po onoj narodnoj – kako sam se nadala, dobro sam se udala. Lično, očekujem prinos od 35 metara po jutru – govori za naš portal Ignjat Vukov Giga, poznati zrenjaninski poljoprivrednik.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda