• Obuka namenjena proizvođačima i otkupljivačima voća i povrća

  Lukowa, internacionalna kompanija koja se bavi otkupom i distribucijom voća i povrća, uz podršku USAID projekta za konkurentnu privredu, organizuje obuku namenjenu poljoprivrednim proizvođačima i otkupljivačima voća i povrća. U pitanju je drugi ciklus ovih obuka.   Predavanje je na temu zahteva savremenog tržišta i efikasnog i održivog pristupa u uzgajanju voća i povrća.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obuka namenjena proizvođačima i otkupljivačima voća i povrća

  Lukowa, internacionalna kompanija koja se bavi otkupom i distribucijom voća i povrća, uz podršku USAID projekta za konkurentnu privredu, organizuje obuku namenjenu poljoprivrednim proizvođačima i otkupljivačima voća i povrća. U pitanju je drugi ciklus ovih obuka.

   

  Predavanje je na temu zahteva savremenog tržišta i efikasnog i održivog pristupa u uzgajanju voća i povrća.

   

  U dvorcu Kaštel Ečka, u petak, 11. januara, od 17 do 19.30 časova, biće održana obuka za proizvođače povrća. Predavači su međunarodni inspektor Nikola Damljanović, iz Bioagricert d.o.o, i menadžer prodaje Vojislav Čudomirović, iz Elixir Group-e.

   

  Edukativne radionice koje su počele u decembru 2018. godine organizuju se u 15 gradova Srbije. Teme obuhvataju primenu standarda u proizvodnji i preradi, modernu tehnologiju i proizvodnju, unapređenje produktivnosti, zaštitu i ishranu zasada i bezbednost hrane.

   

  Svrha ovog edukativnog karavana je postizanje višeg nivoa kvaliteta i standardizacija poljoprivrednih proizvoda. Obuka se organizuje uz podršku USAID projekta za konkurentnu privredu, četvorogodišnju aktivnost vrednu 12 miliona dolara. Ona ima za cilj jačanje prerađivačke industrije, posebno sektora voća i povrća. Cilj je i povećanje prodaje domaćih proizvoda na međunarodnom i domaćem tržištu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda