• Javna licitacija za davanje u zakup parcela za senokos u državnoj svojini

  Savet MZ Novi Bečej raspisao je oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup parcela za senokos u državnoj svojini, koje su date na korišćenje ovoj mesnoj zajednici. U pitanju su parcele na pet lokacija, pored pruge ka Novom Miloševu.   Rok za podnošenje prijava i dokumentacije za učešće na licitaciji je do 7. maja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Javna licitacija za davanje u zakup parcela za senokos u državnoj svojini

  Savet MZ Novi Bečej raspisao je oglas za javnu licitaciju za davanje u zakup parcela za senokos u državnoj svojini, koje su date na korišćenje ovoj mesnoj zajednici. U pitanju su parcele na pet lokacija, pored pruge ka Novom Miloševu.

   

  Rok za podnošenje prijava i dokumentacije za učešće na licitaciji je do 7. maja, do 13 časova. Javno nadmetanje za davanje u zakup biće održano dan kasnije, s početkom u 9 časova. Licitacija će biti organizovana u sali MZ Novi Bečej, u ulici Maršala Tita 8.

   

  Pravo učešća imaju sva fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Novog Bečeja i pravna lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i imaju aktivan status i sedište u katastarskoj opštini Novi Bečej.

   

  Dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći u oglasu istaknutom na oglasnoj tabli MZ Novi Bečej.

   

  Pročitajte još: Teranje krava na pašu van sela prilagođeno vanrednim okolnostima

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda