• Izvršitelj oglasio prodaju njiva prve klase, početna cena 70 odsto od procenjene vrednosti

  Javni izvršitelj Željko Kesić, koji je nadležan za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasio je prodaju, putem elektronskog javnog nadmetanja, poljoprivrednog zemljišta u katastarskoj opštini Sutjeska. Zemljište je u vlasništvu Zemljoradničke zadruge „Sarča“ iz tog sela na području opštine Sečanj i jednog fizičkog lica.   Kesić je doneo zaključak o prodaji, postupajući u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izvršitelj oglasio prodaju njiva prve klase, početna cena 70 odsto od procenjene vrednosti

  Javni izvršitelj Željko Kesić, koji je nadležan za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasio je prodaju, putem elektronskog javnog nadmetanja, poljoprivrednog zemljišta u katastarskoj opštini Sutjeska. Zemljište je u vlasništvu Zemljoradničke zadruge „Sarča“ iz tog sela na području opštine Sečanj i jednog fizičkog lica.

   

  Kesić je doneo zaključak o prodaji, postupajući u postupku izvršnog poverioca Garancijskog fonda AP Vojvodine protiv izvršnih dužnika – ZZ „Sarča“ i Zorana Grčića.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin nije efikasno sprovodio postupke davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta

   

  Na ponudu su ponuđene dve katastarske parcele. Jedna je površine 19.852 kvadratna metra, a druga 15.855 kvadrata. U pitanju je njiva prve klase, na potesu Bašte, u svojini izvršnih dužnika. Procenjena vrednost prve nepokretnosti iznosi 1.266.824 a druge 2.029.265 dinara. Početna cena na prvom elektronskom javnom nadmetanju iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti poljoprivrednog zemljišta. Licitacioni korak se određuje u iznosu od deset odsto početne cene.

   

  Prvo elektronsko javno nadmetanje biće održano 3. marta, u periodu od 9 do 15 časova, preko portala elektronskog javnog nadmetanja. Vreme za davanje ponuda traje od 9 do 13 sati. Na javnom nadmetanju kao ponuđači mogu da učestvuju samo registrovani korisnici na portalu elektronskog javnog nadmetanja, koji polože jemstvo najkasnije dva dana pre održavanja javnog nadmetanja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prodaje se voćnjak u Aradcu, u njemu se nalaze lešnici i orasi

   

  Na sajtu Agencije za privredne registre piše da je Zemljoradnička zadruga „Sarča“, sa ograničenom solidarnom odgovornošću, osnovana 29. avgusta 1990. godine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Stočari zabrinuti: Broj goveda u našoj zemlji na istorijskom minimumu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda