• Imate poljoprivredno zemljište i želite da ga prodate? Obratite pažnju na ovaj oglas

  Imate poljoprivredno zemljište na teritoriji grada Zrenjanina i želite da ga prodate? Pročitajte onda u nastavku ovaj oglas:   Kupujem poljoprivredno zemljište površine od 3 do 7 hektara u zrenjaninskom ataru. Prednost je blizina asfaltnog puta.   Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 069/884-88-88.   Kliknite na ovaj link […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Imate poljoprivredno zemljište i želite da ga prodate? Obratite pažnju na ovaj oglas

  Imate poljoprivredno zemljište na teritoriji grada Zrenjanina i želite da ga prodate? Pročitajte onda u nastavku ovaj oglas:

   

  Kupujem poljoprivredno zemljište površine od 3 do 7 hektara u zrenjaninskom ataru. Prednost je blizina asfaltnog puta.

   

  Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 069/884-88-88.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Ja prodajem hektar ipo zemlje, u Zrenjaninskoj opštini. Za cenu ćemo lako, ali je problem što ne znam gde je njiva, nikad nisam njivu kupio, ni nasledio, ali „Vojvodina vode“ traže godinama, da im sa kamatom platim 10.000 din. za odvodnjavanje vode sa „moje njive“?! Kažu i oni ne znaju gde je njiva i otkud dug, ali dug su nasledili od poreske uprave Zrenjanin, koja takođe ne zna gde je njiva, i broj parcele, ali da sam dužan, dužan sam! Uskoro očekujem pozamašnu svotu za sidrenje „moje jahte“, sa jamatom naravno! Ne zna se gde je bila usidrena, ni gde je sada, ali da sam vlasnik, vkasnik sam, tako da prodajem uz zemlju i jahtu, plus Porše 911 turbo, za koji nisam godinama platio parking mesto!!!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin