• DOKAZIVANJE PRAVA PREČEG ZAKUPA DRŽAVNIH NJIVA

  NOVA CRNJA – Opština Nova Crnja objavila je javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za 2018. godinu.     Pravo na preči zakup imaju vlasnici sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje, vlasnici ribnjaka, staklenika, plastenika, voćnjaka i vinograda u rodu i stočari.   Rok za podnošenje dokumentacije je 31. oktobar. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DOKAZIVANJE PRAVA PREČEG ZAKUPA DRŽAVNIH NJIVA

  NOVA CRNJA – Opština Nova Crnja objavila je javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za 2018. godinu.

   

  poljoprivreda

   

  Pravo na preči zakup imaju vlasnici sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje, vlasnici ribnjaka, staklenika, plastenika, voćnjaka i vinograda u rodu i stočari.

   

  Rok za podnošenje dokumentacije je 31. oktobar.

   

  Za period zakupa koji je duži od jedne godine, pored uplate zakupnine za prvu godinu zakupa, potrebno je dostaviti sredstvo obezbeđenja plaćanja, koje može da bude: garancija poslovne banke u visini godišnje zakupnine poljoprivrednog zemljišta ili ugovor o jemstvu između Ministarstva, kao poverioca, i pravnog lica, kao jemca, ili dokaz o uplati depozita u visini jedne godišnje zakupnine kao sredstvo obezbeđenja plaćanja zakupnine koji će se u slučaju redovnog plaćanja računati kao plaćena zakupnina za poslednju godinu zakupa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda