• ZASEDA SKUPŠTINA, BIRAJU SE DIREKTORI

  ZRENJANIN – U četvrtak 28. septembra u 10 časova biće održano prvo jesenje zasedanje gradske skupštine.       Odbornici će se izjašnjavati o izmeni Statuta grada, o platama i naknadama, o broju zaposlenih u organima uprave a na dnevnom redu naći će se i neka kadrovska rešenja.   Na mesto direktora „Pijaca i parkinga“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZASEDA SKUPŠTINA, BIRAJU SE DIREKTORI

  ZRENJANIN – U četvrtak 28. septembra u 10 časova biće održano prvo jesenje zasedanje gradske skupštine.

   

  skupština direktori

   

   

  Odbornici će se izjašnjavati o izmeni Statuta grada, o platama i naknadama, o broju zaposlenih u organima uprave a na dnevnom redu naći će se i neka kadrovska rešenja.

   

  Na mesto direktora „Pijaca i parkinga“ u novom mandatu biće izabran Ilija Mandić a na mesto direktora Zavoda za zaštitu spomenika doskorašnji direktor Milan Kovačević.

   

  Odbornici će doneti odluku o raspisivanju konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća Urbanizam i za izbor direktora „Gradske toplane“.

   

  Iako je Aleksandru Starčeviću, direktoru „Gradske toplane“ istkao mandat još u julu, na raspisani konkurs nije se javio niko. Na ovom ponovljenom, „Gradska toplana“ trebalo bi da dobije novog direktora.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika