• Ujedinjena demokratska Srbija otkazala predizborni skup u Zrenjaninu

  Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) je saopštila danas da je predsedništvo ove koalicije donelo odluku o otkazivanju svih planiranih većih skupova do kraja izborne kampanje.   „Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom koronavirusa postaje ozbiljna“, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ujedinjena demokratska Srbija otkazala predizborni skup u Zrenjaninu

  Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) je saopštila danas da je predsedništvo ove koalicije donelo odluku o otkazivanju svih planiranih većih skupova do kraja izborne kampanje.

   

  „Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom koronavirusa postaje ozbiljna“, navodi se u saopštenju.

   

  Ujedinjena demokratska Srbija nastaviće sa svojim redovnim predizbornim aktivnostima na manjim skupovim. Na njima će se, kako je istaknuto, u potpunosti pridržavati svih propisanih mera zaštite od epidemije.

   

  „Zdravlje i bezbednost građana su nam na prvom mestu. Stoga pozivamo i sve druge učesnike u izborima da pokažu punu odgovornost i ozbiljnost“, stoji u saopštenju.

   

  Pročitajte još: GRADSKA IZBORNA KOMISIJA: Podneto i proglašeno deset izbornih lista

   

  Podsetimo, UDS  će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, koji će biti održani u nedelju, 21. juna. Ova koalicija će biti pod rednim brojem 7, a nju čine Vojvođanski front, Srbija 21, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Stranka moderne Srbije, Građanski demokratski forum, DSHV, Demokratski blok, Zajedno za Vojvodinu, Unija Rumuna Srbije, Vojvođanska partija i Crnogorska partija.

   

  Deo ovih stranaka učestvovaće i na lokalnim izborima u Zrenjaninu. Nastupiće sa izbornom listom „Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Zrenjanin – Nenad Čanak“. Koaliciju na lokalu čine Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini. Vojvođanski front biće četvrti na glasačkom listiću na lokalnim izborima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika