• Posle telefona, Domu zdravlja Novi Bečej isključili i internet!

    Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju Saša Šućurović saopštio je danas da su Domu zdravlja Novi Bečej, posle telefona, isključili i internet! Ovo je učinjeno zbog ogromnih dugova koje ima ta zdravstvena ustanova, a koji se vuku već duže vreme.   – Ovo se dešava posle skandalozne situacije, kada su isključeni telefoni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posle telefona, Domu zdravlja Novi Bečej isključili i internet!

    Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju Saša Šućurović saopštio je danas da su Domu zdravlja Novi Bečej, posle telefona, isključili i internet! Ovo je učinjeno zbog ogromnih dugova koje ima ta zdravstvena ustanova, a koji se vuku već duže vreme.

     

    – Ovo se dešava posle skandalozne situacije, kada su isključeni telefoni Hitne pomoći i svi ostali telefoni Doma zdravlja u Novom Bečeju. Rukovodstvo ove institucije i lokalne samouprave tada nije obezbedilo alternativno rešenje više od 18 sati. Elektronski zdravstveni kartoni pacijenata sada su postali nedostupni medicinskom osoblju. To potencijalno može predstavljati pretnju po zdravstvenu bezbednost građana – tvrdi Šućurović.

     

    Dodatni veliki problem je, navodi on, to što je sistem zakazivanja pregleda u drugim zdravstvenim ustanovama onemogućeno bez elektronskog pristupa njihovoj mreži.

     

    – Ovo je samo jedan od problema koje opštinska vlast i rukovodstvo Doma zdravlja nisu sposobni efikasno da reše. U toku protekle nedelje pojavio se i problem sa centralnim grejanjem. Dešavalo se da su ordinacije i čekaonice bile nedovoljno zagrejane – istakao je Šućurović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika