• Ovih pet izbornih lista učestvuje na lokalnim izborima u opštini Novi Bečej

    Lokalni izbori, zakazani za 2. jun, biće održani i u opštini Novi Bečej.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovih pet izbornih lista učestvuje na lokalnim izborima u opštini Novi Bečej
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Na predstojećim lokalnim izborima u opštini Novi Bečej građani će birati između pet izbornih lista.

     

    Na glasačkom listiću, pod rednim brojem 1, biće lista „Aleksandar Vučić – Novi Bečej sutra“. Ovu koaliciju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Srpska radikalna stranka i Srpska stranka Zavetnici.

     

    Prvi na listi kandidata za odbornike u Skupštini opštine Novi Bečej je aktuelni predsednik opštine Saša Maksimović. Drugi je socijalista Nebojša Tomić, a treća Marija Stančić iz SNS.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Predizborni bilbordi: Neko bi pomislio da se Vučić kandidovao za gradonačelnika Zrenjanina

     

    Koalicija koju čine Savez vojvođanskih Mađara, Demokratska stranka vojvođanskih Mađara i Stranka mađarskog jedinstva na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem 2. Prvih troje kandidata za odbornike na ovoj izbornoj listi su Čongor Senji, Silvester Bečei i Atila Pataki.

     

    Pod rednim brojem 3 je koalicija „Jedinstvena opozicija – Biram Novi Bečej protiv nasilja“, koju čine Narodni pokret Srbije i Demokratska stranka. Prvih troje na listi su Duška Lukić, Srđan Ćopić i Kristijan Lukić.

     

    „Želiš promene? Samo zaokruži! – Vojvođani“, naziv je liste koja će na lokalnim izborima u Novom Bečeju učestvovati pod rednim brojem 4. Prva tri mesta na ovoj listi zauzimaju Saša Šućurović, Smiljana Stančić i Olivera Latinović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Građani opštine Žitište u nedelju na lokalnim izborima biraju između tri liste

     

    Zanimljivo je da u opštini Novi Bečej Pokret socijalista Aleksandra Vulina samostalno izlazi na izbore, iako je odavno koalicioni partner Srpske napredne stranke. Lista Pokreta socijalista biće pod rednim brojem 5 na glasačkom listiću, a prva trojica na toj listi su Ivica Milankov, Ivan Vlaškalin i Damir Ovčina.

     

    Više vesti o predstojećim lokalnim izborima možete da pročitate u našoj rubrici POLITIKA.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika