• Predizborni bilbordi: Neko bi pomislio da se Vučić kandidovao za gradonačelnika Zrenjanina

    Uoči lokalnih izbora u Zrenjaninu, koji će biti održani u nedelju, 2. juna, u gradu su osvanuli bilbordi sa kojih nas političari pozivaju da podržimo neku od izbornih lista koje će se naći na glasačkom listiću.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predizborni bilbordi: Neko bi pomislio da se Vučić kandidovao za gradonačelnika Zrenjanina
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Predizborni bilbordi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, odnosno izborne liste „Aleksandar Vučić – Zrenjanin sutra“, odaju utisak da nas narednog vikenda očekuju predsednički ili parlamentarni, a ne lokalni izbori, na kojima biramo odbornike u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    Na svim bilbordima, naime, dominira lik aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na nekima je on sam, a na nekima sa premijerom Srbije i predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem, zatim liderom socijalista Ivicom Dačićem, ali i sa predsednicom Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski, koja je dojuče optuživala vlast za izdaju Kosova, a vlast nju da je „Milica lažljivica“.

     

    I na bilbordima na kojima se nalazi gradonačelnik Zrenjanina i predsednik Gradskog odbora SNS Simo Salapura, Aleksandar Vučić je u prvom planu, što znači da su naprednjaci, kao i na ranijim izborima, odlučili da predsednik Srbije i ovog puta „pogura“ svoje partijske sledbenike.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dobar psiholog treba da nam kaže zašto i nakon svih afera plaćamo račune za vodu

     

    Bilo bi logičnije da se Salapura na bilbordima pojavio sa svojim saradnicima – zamenikom i pomoćnicima, članovima Gradskog veća, direktorima javnih preduzeća ili stranačkim kolegama iz Gradskog odbora SNS, kako bi sugrađani jasno videli one koji stoje iza politike koja se sprovodi u našem gradu.

     

     

    S druge strane, lista pod rednim brojem 4, „I voda i sloboda – Nada – Ujedinjena opozicija Zrenjanina“, odlučila je da se ne krije iza stranačkih lidera iz Beograda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Grad naručio 5.000 paketa namenjenih socijalno ugroženim građanima

     

    Na bilbordima ove opozicione koalicije nalaze se ovdašnji kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu, među kojima se ističu prvih dvoje na listi – Zoran Sandić iz Nove Demokratske stranke Srbije i Sonja Pernat iz Stranke slobode i pravde.

     

    predizborni bilbordi
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin“ odlučila se da kampanju preko bilborda bazira na lokalnim problemima, a ne na nacionalnim temama kojima pribegava aktuelna vlast. Sa njih nam lista pod rednim brojem 5 poručuje da „Biramo Zrenjanin protiv nasilja, sa vodom iz česme, sa čistim vazduhom, sa javnim prevozom, sa mladima koji ostaju, sa dostupnim zdravstvom, sa jakom poljoprivredom“.

     

    Ovi predizborni bilbordi, inače, nekoliko puta su bili na meti nepoznatih osoba koje su ih uništavale.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: U Zrenjaninu održana debata uoči lokalnih izbora, učestvovali predstavnici tri liste

     

    Na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu učestvuju i Savez vojvođanskih Mađara (pod rednim brojem 2) i Pokret „Mi snaga naroda“ (pod rednim brojem 3), koji nemaju bilborde na istaknutim mestima u gradu.

     

    Više vesti o predstojećim lokalnim izborima možete da pročitate u našoj rubrici POLITIKA.

     

    predizborni bilbordi
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Da su na bilbord stavili tri magarca i Vučića, na izborima u Zrenjaninu bi pobedili magarci, takvo je stanje svesti ovog polumrtvog grada ! Tu u suštini i nema neke razlike (Erdeljan i Lučić odbornice i Salapura klovn)

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika