• Okupilo se šest organizacija: Počela kampanja „Da vratimo život u Zrenjanin“

  Šest organizacija danas je započelo kampanju „Da vratimo život u Zrenjanin“ za ostvarivanje šest ciljeva. Ti ciljevi su, kako je navedeno, od strateške važnosti za razvoj grada i kvalitet života svih građana.   – Zrenjanin je predugo ruiniran. Njime upravljaju oni koji ne vode računa o njemu i misle da nisu dužni da podnose račun […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Okupilo se šest organizacija: Počela kampanja „Da vratimo život u Zrenjanin“

  Šest organizacija danas je započelo kampanju „Da vratimo život u Zrenjanin“ za ostvarivanje šest ciljeva. Ti ciljevi su, kako je navedeno, od strateške važnosti za razvoj grada i kvalitet života svih građana.

   

  – Zrenjanin je predugo ruiniran. Njime upravljaju oni koji ne vode računa o njemu i misle da nisu dužni da podnose račun građanima. Ovako više ne može, jer su se nagomilali problemi do te mere da više niko ne može da ih reši sam. Zato smo danas započeli kampanju „Da vratimo život u Zrenjanin“. Želimo da pokažemo građanima da ovde još uvek žive ljudi kojima je stalo do našeg grada – izjavila je učesnica kampanje Alisa Kockar.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Miloš Korolija podneo ostavku na mesto zamenika načelnika Gradske uprave

   

  Ciljevi koji su u fokusu kampanje su voda za piće za sve Zrenjanince, uključujući i 22 sela, iz regionalnog vodovoda, kao i vazduh za čista pluća Zrenjaninaca uz stalno praćenje parametara i izveštavanje.

   

  Uključiti Zrenjanince u proces donošenja odluka

   

  „Zemlja mora biti dostupna malim i srednjim poljoprivrednim gazdinstvima umesto samo povlašćenim mešetarima. Cilj je da svi žive dostojanstveno, umesto što preživljavamo od 1. do 1. u mesecu. Neophodno je izboriti se za pravdu, tako što će se procesuirati svi odgovorni za kršenje zakona, uključujući i predstavnike vlasti. Na kraju, od ogromne je važnosti uključiti Zrenjanince u proces donošenja svih odluka o najvažnijim pitanjima za razvoj grada, a ne da odluke donose pojedinci koji čak ni ne žive ovde“, poručili su inicijatori kampanje.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Inicijatori kampanje su Građanski preokret, Zrenjaninska akcija, Demokratska stranka, stranka Zajedno, Pokret Srbija centar i Narodna stranka. Organizacije su najavile nastavak aktivnosti u narednim mesecima, sa ciljem uključivanja što većeg broja organizacija, pokreta i građana u ovu kampanju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika