• Odbornici LSV napustili sednicu Skupštine opštine Novi Bečej

    Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) napustili su nedavno sednicu Skupštine opštine Novi Bečej. Oni su to učinili zbog, kako je navedeno u saopštenju, odbijanja vladajuće koalicije da se najozbiljniji problemi u opštini rešavaju u okviru institucija sistema.   LSV je tražila da se formira anketni odbor koji bi proverio optužbe prethodnog predsednika Skupštine Mirjana Jakšića. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbornici LSV napustili sednicu Skupštine opštine Novi Bečej

    Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) napustili su nedavno sednicu Skupštine opštine Novi Bečej. Oni su to učinili zbog, kako je navedeno u saopštenju, odbijanja vladajuće koalicije da se najozbiljniji problemi u opštini rešavaju u okviru institucija sistema.

     

    LSV je tražila da se formira anketni odbor koji bi proverio optužbe prethodnog predsednika Skupštine Mirjana Jakšića. On je, naime, govorio o zloupotrebama položaja, kriminalnim radnjama i drugim malverzacijama opštinskog rukovodstva. Jakšić je sve to naveo obrazlažući svoju ostavku na prethodnoj sednici SO.

     

    Takođe su odbornici LSV tražili da se na dnevni red Skupštine stavi i tačaka o rešavanju problema Doma zdravlja. Ovi problemi se tiču isključivanja telefona, grejanja i interneta.

     

    „Na taj način bi odbornici dobili zvanične informacije. Dobili bi i priliku da razmotre zašto se sve to dešava i koje korake je preduzelo opštinsko rukovodstvo, a koje planira da preduzme. Bitno je sve to razmotriti kako ne bi dolazilo do daljeg urušavanja ove institucije od vitalnog značaja za naše građane. Obe tačke dnevnog reda, koje su predložene kao dopuna, vladajuća većina je odbila da prihvati“, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora LSV u Novom Bečeju.

     

    Sve ovo, dodaje se u saopštenju, pokazatelj je da vladajuća SNS – DS – SRS koalicija ne želi da se problemi rešavaju u okviru institucija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika