• Dušan Kokot i Ivan Živkov oslobođeni odgovornosti za organizaciju neprijavljene blokade puta

  Članovi glavnog odbora Građanskog preokreta Dušan Kokot i Ivan Živkov oslobođeni su odgovornosti za organizaciju blokade magistralnog puta Beograd – Zrenjanin kod gradilišta kineske fabrike autoguma Linglong krajem 2021. godine.   Osim njih dvojice, presudom Prekršajnog suda u Zrenjaninu, oslobođeni su i predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata Dragan Kleut i kopredsednik Pokreta ujedinjenih fantoma Milan […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dušan Kokot i Ivan Živkov oslobođeni odgovornosti za organizaciju neprijavljene blokade puta

  Članovi glavnog odbora Građanskog preokreta Dušan Kokot i Ivan Živkov oslobođeni su odgovornosti za organizaciju blokade magistralnog puta Beograd – Zrenjanin kod gradilišta kineske fabrike autoguma Linglong krajem 2021. godine.

   

  Osim njih dvojice, presudom Prekršajnog suda u Zrenjaninu, oslobođeni su i predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata Dragan Kleut i kopredsednik Pokreta ujedinjenih fantoma Milan Pernat.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Bogoslav Simić podneo ostavku na mesto lokalnog ombudsmana grada Zrenjanina

   

  Protiv njih četvorice je pokrenut postupak po prijavi policije da su prekršili Zakon o javnom okupljanju tako što su organizovali javni skup, a da to prethodno nisu prijavili nadležnom organu.

   

  Sud je nakon saslušanja okrivljenih i svedoka, i nakon uvida u dostavljene dokaze, ocenio da nije dokazano da su okrivljeni počinili prekršaj koji im se stavlja na teret. Presuda je postala pravosnažna jer se policija na nju nije žalila.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Zbog istog javnog okupljanja – blokade puta, protiv Ivana Živkova je vođen i postupak zbog navodnog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja. I u tom postupku sud je nedavno doneo pravosnažnu oslobađajuću presudu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika