• Dr Branimir Nestorović i Ruska stranka na izbore izlaze bez kandidata iz Zrenjanina

    Republička izborna komisija proglasila je još tri izborne liste koje će učestvovati na prevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.   Na glasačkom listiću naći će se i izborne liste „Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović“, zatim „Srbija na zapadu – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Da se struka […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dr Branimir Nestorović i Ruska stranka na izbore izlaze bez kandidata iz Zrenjanina

    Republička izborna komisija proglasila je još tri izborne liste koje će učestvovati na prevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.

     

    Na glasačkom listiću naći će se i izborne liste „Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović“, zatim „Srbija na zapadu – Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Da se struka pita – Vladimir Kovačević“, kao i „Ruska stranka – Slobodan Nikolić“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Na izbornoj listi koju je podneo dr Branimir Nestorović nalazi se 101 kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Nijedan od njih nije iz Zrenjanina ili drugih opština u srednjem Banatu. Prva trojica na listi su lekar Branimir Nestorović iz Obrenovca, penzioner Siniša Ljepojević iz Beograda i politikolog Aleksandar Pavić, takođe iz Beograda.

     

    Izborna lista „Srbija na zapadu – Da se struka pita“ sadrži 110 imena kandidata za narodne poslanike. Ni na njoj nema nikoga iz našeg grada. Prva trojica na listu su Beograđani – industrijalac Vladimir Kovačević, privatni preduzetnik Zoran Vuletić i profesor univerziteta Zoran Videnović.

     

    Ni na listi koju je podnela Ruska stranka nema nikoga iz Zrenjanina, Žitišta, Sečnja, Nove Crnje i Novog Bečeja. Na ovoj listi nalaze se 22 imena, a prva trojica su penzioner Slobodan Nikolić iz Šapca, preduzetnik Marko Petrović iz Sirče i energetičar Tihomir Perić iz Niša.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za narodne poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    EKSKLUZIVNO I PRE SVIH: Kladionica Meridian objavila SPECIJAL ZA IZBORE 2023!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika