• Čuvari Perleza: Moguće zloupotrebe udruženja u političke svrhe

  Sekretar udruženja građana „Čuvari Perleza“ Miroslav Kalanj upozorio je u saopštenju za javnost na moguće zloupotrebe ovog udruženja u političke svrhe.   On je naglasio da „Čuvari Perleza“ nisu politička organizacija i da neće učestvovati na parlamentarnim i lokalnim izborima, kao i na izborima za savete mesnih zajednica. Udruženje, kako je naveo, neće ulaziti u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čuvari Perleza: Moguće zloupotrebe udruženja u političke svrhe

  Sekretar udruženja građana „Čuvari Perleza“ Miroslav Kalanj upozorio je u saopštenju za javnost na moguće zloupotrebe ovog udruženja u političke svrhe.

   

  On je naglasio da „Čuvari Perleza“ nisu politička organizacija i da neće učestvovati na parlamentarnim i lokalnim izborima, kao i na izborima za savete mesnih zajednica. Udruženje, kako je naveo, neće ulaziti u koalicije, niti će podržavati političke kandidate i partije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: DS: Podrška i pomoć građanima koji su dobili prekršajne naloge

   

  – Naše udruženje se bavi zaštitom i unapređenjem životne sredine i ruralnim razvojem. Do sada smo organizovali niz okruglih stolova na temu zaštite životne sredine. Podneli smo više inicijativa za unapređenje života u Perlezu. Organizovali smo i postavljanje kontejnera za reciklažni otpad u centru sela. Takođe smo ukazali na zagađenje životne sredine u Perlezu – podsetio je Miroslav Kalanj.

   

  On je dodao da „Čuvari Perleza“ svim svojim članovima savetuju da u skladu sa svojim ličnim stavovima i političkim uverenjima budu akteri političkog života koliko i kako žele van udruženja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Perlez je nekada u istoriji bio opština. Danas je sve manje stanovnika, sve manje dece. To mora biti prioritet, obnova populacije. Nije loša mi ovakva reklama i aktivnosti . Podržavam. Pitam se kakva je budućnost bez potomstva.

   1. U Perlezu zivi puno dece, sto nije sprecilo maloumnika koji je centar sela proglasio industrijskom zonom i doveo kinesku fabriku za reciklazu plastike i svima je obezvredjena imovina. Selo se raspada, rupe na ulicama su pola metra duboke, voda braon, nema kanalizacije, sad i vazduh otrovan. Vazno je da se u Beogradu postavljaju digitalni meraci parking mesta po ulicama, spomenici, stadioni…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika