• Poznati režiser Srdan Golubović prisustvovaće specijalnoj projekciji filma „Pod zvezdama“

    Naš poznati režiser Srdan Golubović prisustvovaće specijalnoj projekciji filma „Pod zvezdama“, koja će biti održana sutra u Zrenjaninu, u okviru Francuskog filmskog festivala.   Srdan Golubović, reditelj filmova „Paket aranžman“, „Apsolutnih sto“, „Klopka“, „Krugovi“ i „Otac“, kum je ovogodišnjeg izdanja Festivala francuskog filma.   PROČITAJTE JOŠ: Proglašeni laureati književne nagrade „Stevan Sremac“   Ostvarenje „Pod […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poznati režiser Srdan Golubović prisustvovaće specijalnoj projekciji filma „Pod zvezdama“

    Naš poznati režiser Srdan Golubović prisustvovaće specijalnoj projekciji filma „Pod zvezdama“, koja će biti održana sutra u Zrenjaninu, u okviru Francuskog filmskog festivala.

     

    Srdan Golubović, reditelj filmova „Paket aranžman“, „Apsolutnih sto“, „Klopka“, „Krugovi“ i „Otac“, kum je ovogodišnjeg izdanja Festivala francuskog filma.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proglašeni laureati književne nagrade „Stevan Sremac“

     

    Ostvarenje „Pod zvezdama“, reditelja Sebastijana Tilara, biće prikazano u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, u petak, 30 juna, s početkom u 21 sat.

     

    Film govori o Jazidu koji je, još dok je bio dete, imao jednu veliku strast – pravljenje peciva. Odgajan u hraniteljskim porodicama i domovima, mladić će težiti da ostvari svoj san, da radi sa najčuvenijim poslastičarima i da postane najbolji u poslu.

     

    Projekcija filma u Zrenjaninu biće održana uz poseban prateći program, koji počinje u 19 časova. Posetioci će, naime, moći da degustiraju delikatesne francuske Ille de France sireve i vina iz taraških vinograda.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takođe, na programu je i nastup vokalne solistkinje Milice Dosković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura