• Poziv za učešće na manifestaciji „Pesnička republika“

  Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa, po treći put, organizuje književnu manifestaciju „Pesnička republika“, koja će se održati 1. decembra, od 12 sati.   – Pozivamo sve zainteresovane da učestvuju na pesničkom maratonu državljana „Pesničke republike“, i onih koji to žele da postanu. Ili konkurišite za nagradu Gramata „Pesničke republike“ za propuštenu priliku, za knjigu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poziv za učešće na manifestaciji „Pesnička republika“

  Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa, po treći put, organizuje književnu manifestaciju „Pesnička republika“, koja će se održati 1. decembra, od 12 sati.

   

  – Pozivamo sve zainteresovane da učestvuju na pesničkom maratonu državljana „Pesničke republike“, i onih koji to žele da postanu. Ili konkurišite za nagradu Gramata „Pesničke republike“ za propuštenu priliku, za knjigu koja je objavljena u poslednjih 50 godina a nije bila nagrađena – poručuje Radovan Vlahović, osnivač i čelnik BKC u Novom Miloševu, gde će se manifestacija održati.

   

  „Pesnička republika“ proistekla je iz Evropskog Fejsbuk pesničkog festivala, pa će ovogodišnji pobednik festivala, u konkurenciji pet stotina pesnika iz 20 država, biti proglašen u okviru programa „Pesničke republike“.

   

  Ovogodišnji slogan manifestacije je „Svet treba da peva, a ne da ratuje“.

   

  Manifestaciju je podržala Opština Novi Bečej.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura