• „Pokoravanje“ u Novom Bečeju

    NOVI BEČEJ – Intrigantni  roman Mišela Uelbeka „Pokoravanje“ publici u Novom Bečeju predstavljen je samo tri dana nakon premijere u Beogradu. Delo koje sve češće prati epitet „roman godine“, prevodilac sa francuskog Vladimir D. Janković „sekcirao“ je u Narodnoj biblioteci u Novom Bečeju, u društvu direktorke ove ustanove Agneš Đukičin. -Mislim da sam s pravom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI BEČEJ – Intrigantni  roman Mišela Uelbeka „Pokoravanje“ publici u Novom Bečeju predstavljen je samo tri dana nakon premijere u Beogradu. Delo koje sve češće prati epitet „roman godine“, prevodilac sa francuskog Vladimir D. Janković „sekcirao“ je u Narodnoj biblioteci u Novom Bečeju, u društvu direktorke ove ustanove Agneš Đukičin.

    Novi Bečej
    Novi Bečej

    -Mislim da sam s pravom ovo veče nazvala književnim događajem godine, jer roman jeste književni događaj u celoj Evropi. Do sada je to najprodavanija knjiga, u tiražu od skoro dva miliona primeraka. Nadam se da su svi naši sugrađani koje interesuje lepa književnost, koji se interesuju za Uelbeka kao intrigantnog pisca, zaista uživali – kaže Agneš Đukičin, nakon predstavljanja romana u gradu na Tisi.

    Autor: Zrenjaninski

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura