• Pesnik Saša Milivojev načinio lep dobročiniteljski poduhvat

  Lep dobročiniteljski poduhvat načinio je pesnik Saša Milivojev, koji je obezbedio kupovinu dvojezične englesko-srpske edicije knjiga „Pročitaj mi bajku“, za vrtić u Melencima.   Za vrtić „Neven“ iz Melenaca, naime, prodajom knjiga Saše Milivojeva „Stih i pesma“, na Svetski dan poezije, obezbeđena su sredstva za nabavku 24 dvojezične srpsko – engleske knjige bajki, kao i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pesnik Saša Milivojev načinio lep dobročiniteljski poduhvat

  Lep dobročiniteljski poduhvat načinio je pesnik Saša Milivojev, koji je obezbedio kupovinu dvojezične englesko-srpske edicije knjiga „Pročitaj mi bajku“, za vrtić u Melencima.

   

  Za vrtić „Neven“ iz Melenaca, naime, prodajom knjiga Saše Milivojeva „Stih i pesma“, na Svetski dan poezije, obezbeđena su sredstva za nabavku 24 dvojezične srpsko – engleske knjige bajki, kao i za DVD formate.

   

  – Knjige su poklonjene osoblju vrtića „Neven“ u Melencima i služiće za edukaciju mališana. Održali smo i prigodnu priredbu – recital, na radost najmlađih – kaže Saša Milivojev.

   

  On je, u sklopu ove akcije, neke svoje knjige poklonio i školskoj biblioteci u Melencima.

   

  Ovo nije prvi put da mladi pesnik čini dobročinstvo. Poznat je i po organizovanju akcija sa humanitarnom crtom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura