• MNOŠTVO POSETILACA U “NOĆI MUZEJA” (FOTO)

    ZRENJANIN – Još jednom se potvrdilo da je manifestacija „Noć muzeja“ zaista pun pogodak, sinoć su Muzej i ustanove kulture u Zrenjaninu bile krcate posetiocima, a svi događaji imali su odličan prijem kod publike.     U Narodnom muzeju bila je baš gužva, na veliko zadovoljstvo muzejskih radnika koji su veliki trud uložili da se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MNOŠTVO POSETILACA U “NOĆI MUZEJA” (FOTO)

    ZRENJANIN – Još jednom se potvrdilo da je manifestacija „Noć muzeja“ zaista pun pogodak, sinoć su Muzej i ustanove kulture u Zrenjaninu bile krcate posetiocima, a svi događaji imali su odličan prijem kod publike.

     

    muzej
    Narodni muzej

     

    U Narodnom muzeju bila je baš gužva, na veliko zadovoljstvo muzejskih radnika koji su veliki trud uložili da se u toj ustanovi kulture lepi događaji smenjuju kao na traci.

    Na hiljade Zrenjaninaca prodefilovalo je muzejskim prostorijama od salona do stalnih postavki na spratovima, među njima i oni najmlađi.

     

    Savremena galerija
    Savremena galerija

     

    Bilo je posetilaca i u Savremenoj galeriji, u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u Noći muzeja igrana je lutkarska predstava „Lutak nevaljalko“ a na dramskoj sceni komad „Prs`o“.

    A najveselije je bilo pred Gradskom narodnom bibliotekom, gde se pevalo i plesalo uz revolucionarne pesme, sa domaćeg tla ali i internacionalne, za šta je najzaslužnije osoblje biblioteke.

     

    biblioteka
    Pesma i ples pred bibliotekom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura