• Kreativni srednjoškolci: Otvorena izložba radova učenika Zrenjaninske gimnazije

  Izložba radova učenika Zrenjaninske gimnazije pod nazivom „Moje Ja. Skriveno, zapreteno…“ otvorena je sinoć u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.   Na izložbi su predstavljeni likovni radovi dvadeset i devet učenika od prvog do četvrtog razreda, različitih školskih smerovima. Svi oni u toku slobodnog vremena pokazuju afinitete i zainteresovanost za ovaj vid umetnosti, tražeći svoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kreativni srednjoškolci: Otvorena izložba radova učenika Zrenjaninske gimnazije

  Izložba radova učenika Zrenjaninske gimnazije pod nazivom „Moje Ja. Skriveno, zapreteno…“ otvorena je sinoć u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Na izložbi su predstavljeni likovni radovi dvadeset i devet učenika od prvog do četvrtog razreda, različitih školskih smerovima. Svi oni u toku slobodnog vremena pokazuju afinitete i zainteresovanost za ovaj vid umetnosti, tražeći svoj prostor za izražavanje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Narodni muzej pokrenuo pregovarački postupak, želi da preuzme ovaj vredan aparat

   

  Prilikom nastanka radova, učenici su birali teme koje se trenutno nalaze u fokusu njihovog interesovanja, o kojima razmišljaju i koje pozitivno utiču na usavršavanje njihovih veština kroz crtež i sliku. Primenjivali su različite tehnike i slikarske pravce.

   

   

  Profesor Zrenjaninske gimnazije Edi Daruši, koji je okupio ovu grupu učenika, naveo je da je osnovna ideja izložbe afirmacija dece, njihovih potencijala i razvijanje kreativnosti u okviru nastavnih i vannastavnih aktivnosti koje neguju autentičnost i kreativne različitosti.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Izložba radova učenika Zrenjaninske gimnazije je otvorena do 28. novembra, svakog dana od 8 do 20 časova.

   

  Hor Muzičke škole „Josif Marinković“ nastupio na petom Omladinskom horskom festivalu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura