• Ekološka radionica u Gradskoj narodnoj biblioteci

  Povodom 9. maja, Dana Evrope, u okviru promocije EUteka kampanje   #EUzaTebe, GNB “Žarko Zrenjanin” pripremila je ekološku radionicu za najmlađe.   Ova radionica organizuje se kao prvi u nizu programa, kojima zrenjaninska biblioteka doprinosi podizanju svesti o zaštiti životne sredine.   Na radionici “Kako spasti drvo” učenici Osnovne škole “Sonja Marinković” razgovaraće sa bibliotekarima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ekološka radionica u Gradskoj narodnoj biblioteci

  Povodom 9. maja, Dana Evrope, u okviru promocije EUteka kampanje

   

  #EUzaTebe, GNB “Žarko Zrenjanin” pripremila je ekološku radionicu za najmlađe.

   

  Ova radionica organizuje se kao prvi u nizu programa, kojima zrenjaninska biblioteka doprinosi podizanju svesti o zaštiti životne sredine.

   

  Na radionici “Kako spasti drvo” učenici Osnovne škole “Sonja Marinković” razgovaraće sa bibliotekarima o tome šta doprinosi ugrožavanju,a šta očuvanju životne sredine. Đaci će pročitati i knjigu Stanke Brdar i imati priliku da saznaju na koji način mogu sami da naprave papir.

   

  Ovom radionicom otpočinje program koji će biti praćen i kroz Blog Čitalačka značka (www.zrznacka.com) gde će se naći najbolji tekstovi, fotografije i video prilozi posvećeni očuvanju životne sredine.

   

  Početak radionice zakazan je za 9 i 30 časova na Dečjem odeljenju bibilioteke.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin