• Dario Mihaljević osvojio prvu nagradu na internacionalnom festivalu harmonike

    Dario Mihaljević iz Zrenjanina osvojio je prvu nagradu na internacionalnom festivalu harmonike MehFest, koji je održan u Beogradu od 22. do 26. juna.   Dario se ovog puta odlučio za kategoriju varijete gde mu je mentor Goran Vorgić.   PROČITAJTE JOŠ: Specijalna projekcija filma „Pod zvezdama“ uz degustaciju vrhunskih sireva   Izveo je sevdalinku „S […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dario Mihaljević osvojio prvu nagradu na internacionalnom festivalu harmonike

    Dario Mihaljević iz Zrenjanina osvojio je prvu nagradu na internacionalnom festivalu harmonike MehFest, koji je održan u Beogradu od 22. do 26. juna.

     

    Dario se ovog puta odlučio za kategoriju varijete gde mu je mentor Goran Vorgić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Specijalna projekcija filma „Pod zvezdama“ uz degustaciju vrhunskih sireva

     

    Izveo je sevdalinku „S one strane vode Sane“, rumunsku pesmu „Inimioara“, zatim „Medeno kolo“ i „Katunsko oro“ Ljubiše Pavkovića, kao i „Florette“ Andrea Astiera.

     

    dario mihaljević

     

    – Zadovoljan sam plasmanom, jer je konkurencija svake godine sve jača. S godinama shvatam kako ljubav prema instrumentu raste i počeo sam da istražujem sve žanrove. Ove godine sam hteo da se predstavim u varijetama jer me već znaju kao klasičara na ovom takmičenju, na kome sam i 2018. uzeo prvu nagradu – kaže za portal zrenjaninski.com Dario Mihaljević.

     

    Dario se ovom prilikom zahvalio svom mentoru Goranu Vorgiću na poverenju, organizatoru festivala Milošu Živiću, kao i eminentom žiriju u sastavu: Saša Stanojević, Rade Soro i Saša Ivanović, na visokim ocenama i pozitivnim kritikama.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Posebno se zahvalio svojim roditeljima na nesebičnoj podršci.

     

    dario mihaljević

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura