• Pogrebno i cvećara Božur nudi raznovrsne pakete usluga

  Gubitak voljene osobe jedan je od najtežih trenutaka u životu. Pogrebno i cvećara Božur iz Zrenjanina, sa tradicijom dugom više od tri decenije, u tim teškim trenucima pruža podršku i pomoć i obezbeđuje usluge s punim poštovanjem i dostojanstvom prema porodici preminulog.   „Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom posvećen je pružanju sveobuhvatnih pogrebnih usluga, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pogrebno i cvećara Božur nudi raznovrsne pakete usluga

  Gubitak voljene osobe jedan je od najtežih trenutaka u životu. Pogrebno i cvećara Božur iz Zrenjanina, sa tradicijom dugom više od tri decenije, u tim teškim trenucima pruža podršku i pomoć i obezbeđuje usluge s punim poštovanjem i dostojanstvom prema porodici preminulog.

   

  „Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom posvećen je pružanju sveobuhvatnih pogrebnih usluga, uključujući organizaciju sahrane, kremaciju, kao i pomoć u obavljanju svih administrativnih postupaka. Razumemo važnost ličnog pristupa, te se svakoj porodici posvećujemo s posebnom pažnjom, poštujući njihove želje i tradiciju“, navode u Božuru.

   

  Pogrebno i cvećara Božur nudi raznovrsne pakete usluga koji se mogu prilagoditi individualnim potrebama i budžetima. Uz to, možete biti sigurni da će se poslednji ispraćaj voljene osobe odvijati na dostojanstven način.

   

  Takođe, ako se pitate ko ima najlepše cveće u gradu, najbolji izbor i uslugu prilagođenu vašim potrebama i očekivanjima, znajte da je to Božur.

   

  „Tu smo da vam na svaki mogući način pružimo podršku i olakšamo težak period u životu“, kažu u Božuru.

   

  Za više informacija o uslugama, kontaktirajte preduzeće na brojeve telefona 023 566 249 i 063 522 299.

   

  Pogrebno i cvećara Božur se nalazi u ulici Brigadira Ristića 9 (kod Nove pijace).

   

  Više informacija možete dobiti i na Facebook stranici ovog preduzeća.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing