• TUKAO VANBRAČNU SUPRUGU, GOVORIO JOJ DA ĆE JE ZAPALITI!

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici, zrenjaninski osnovni javni tužilac je podneo optužni predlog protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina.     Njemu se stavlja na teret da je 4. novembra ove godine, oko 15 časova, u porodičnoj kući u Zrenjaninu, fizički napao vanbračnu suprugu N. Đ.   Nakon […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  TUKAO VANBRAČNU SUPRUGU, GOVORIO JOJ DA ĆE JE ZAPALITI!

  ZRENJANIN – Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici, zrenjaninski osnovni javni tužilac je podneo optužni predlog protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina.

   

  hronika suprugu

   

  Njemu se stavlja na teret da je 4. novembra ove godine, oko 15 časova, u porodičnoj kući u Zrenjaninu, fizički napao vanbračnu suprugu N. Đ.

   

  Nakon kraće rasprave, on se obratio oštećenoj uvredljivim rečima, a potom joj je zapretio da će je zapaliti, posle čega ju je i fizički napao.

   

  Zadao joj je više udaraca otvorenim šakama u predelu potiljka, a nakon što se oštećena okrenula licem prema okrivljenom, on ju je još dvaput ošamario po licu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika