• Suđenje ćerki za ubistvo majke ponovo odloženo, ovog puta za 3. mart

  Glavni pretres u postupku koji se vodi protiv Divne M. (24) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M. (58), ponovo je odložen, a sledeći je zakazan za 3. mart, saznaje portal zrenjaninski.com.   Glavni pretres je odlagan nekoliko puta do sada.   Viši sud u Zrenjaninu je od ovdašnjeg Višeg javnog tužilaštva zaprimio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Suđenje ćerki za ubistvo majke ponovo odloženo, ovog puta za 3. mart

  Glavni pretres u postupku koji se vodi protiv Divne M. (24) iz Bečeja, okrivljene da je ubila majku Danicu M. (58), ponovo je odložen, a sledeći je zakazan za 3. mart, saznaje portal zrenjaninski.com.

   

  Glavni pretres je odlagan nekoliko puta do sada.

   

  Viši sud u Zrenjaninu je od ovdašnjeg Višeg javnog tužilaštva zaprimio predlog za izricanje mere bezbednosti protiv okrivljene Divne M, zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo. Ta mera se odnosi na obavezno psihijatrijsko lečenje okrivljene i njeno čuvanje u zdravstvenoj ustanovi.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Postala praksa: Sedaju za volan pod uticajem psihoaktivnih supstanci

   

  Zločin, zbog kog se sudi okrivljenoj, dogodio se neutvrđenog dana, u januaru prošle godine, u večernjim časovima, u porodičnoj kući u Bečeju.

   

  Nakon što se posvađala s majkom, ćerka ju je fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata. Usled povreda, napadnuta žena je preminula na licu mesta. Divna je, potom, majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Leš je tamo pronađen 16. marta prošle godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Ovog i ostale monstrume hranimo mi poreski obveznici. Smrtna kazna pod hitno. Pokrenuće se peticija za uvođenje.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika