• Ružica Tripić izabrana za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu

  Ružica Tripić je izabrana za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu. Ona se prethodnih skoro godinu i po dana na čelu ovog suda nalazila kao vršilac funkcije predsednika.   „Na predlog Visokog saveta sudstva, Narodna skupština Republike Srbije je donela odluku o izboru sudije Ružice Tripić za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu“, objavio je ovaj sud. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ružica Tripić izabrana za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu

  Ružica Tripić je izabrana za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu. Ona se prethodnih skoro godinu i po dana na čelu ovog suda nalazila kao vršilac funkcije predsednika.

   

  „Na predlog Visokog saveta sudstva, Narodna skupština Republike Srbije je donela odluku o izboru sudije Ružice Tripić za predsednicu Prekršajnog suda u Zrenjaninu“, objavio je ovaj sud.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zlatoje Ankić izabran za predsednika Osnovnog suda u Zrenjaninu

   

  Sudija Ružica Tripić je stupila na funkciju predsednika na svečanoj sednici svih sudija Prekršajnog suda, održanoj 10. januara.

   

  Podsetimo, prethodnoj predsednici ovog suda Mirjani Istrat funkcija je prestala 22. jula 2021. godine, na lični zahtev, zbog odlaska u penziju.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Odlukom predsednika Prekršajnog apelacionog suda, za vršioca funkcije predsednika postavljena je Ružica Tripić. Ona je na tu funkciju stupila 23. jula pretprošle godine i sve do sada je bila v.f. predsednika.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Još jedna saobraćajna nezgoda: Žena povređena a vozač pobegao

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika