• PREVARA SA MAŠINAMA ZA PROIZVODNJU SOKOVA

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv D. J. (59) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare. U tužilaštvu navode da je okrivljeni 24. jula 2015. godine, u Zrenjaninu, lažno prikazao činjenicu oštećenom M. C. iz Vojvode Stepe da je, radi kupovine mašina za proizvodnju sokova, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PREVARA SA MAŠINAMA ZA PROIZVODNJU SOKOVA

  ZRENJANIN – Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv D. J. (59) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare.

  sud
  Sedište Osnovnog javnog tužilaštva

  U tužilaštvu navode da je okrivljeni 24. jula 2015. godine, u Zrenjaninu, lažno prikazao činjenicu oštećenom M. C. iz Vojvode Stepe da je, radi kupovine mašina za proizvodnju sokova, a za potrebe zajedničkog poslovnog poduhvata, nužno da mu preda 2.000 evra. 

  Nakon toga je N. L. iz Vojvode Stepe, a po ovlašćenju oštećenog, okrivljenom predao 2.000 evra radi kupovine pomenutih mašina, ali ih okrivljeni nikada nije nabavio, pa je na taj način sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 241.200 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika