• Maloletnik osumnjičen za lažne dojave o bombama u OŠ „Vuk Karadžić“

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – Službe za borbu protiv terorizma, u saradnji sa Policijskom upravom u Zrenjaninu i Tužilaštvom za organizovani kriminal, rasvetlili su lažne dojave o postavljenim bombama u OŠ „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu. Iza ovih dojava stoji maloletnik iz ovog grada.   PROČITAJTE JOŠ: Policijska uprava u Zrenjaninu: Od sutra […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Maloletnik osumnjičen za lažne dojave o bombama u OŠ „Vuk Karadžić“

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – Službe za borbu protiv terorizma, u saradnji sa Policijskom upravom u Zrenjaninu i Tužilaštvom za organizovani kriminal, rasvetlili su lažne dojave o postavljenim bombama u OŠ „Vuk Karadžić“ u Zrenjaninu. Iza ovih dojava stoji maloletnik iz ovog grada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Policijska uprava u Zrenjaninu: Od sutra produženo radno vreme šaltera

   

  Policija je utvrdila da je on u više navrata, tokom maja ove godine, slao lažne dojave putem mejlova navedenoj školi, kao i jednom sportskom centru u Zrenjaninu.

   

  Policija je obavila razgovor sa maloletnikom u prisustvu njegovih roditelja i o događaju je obavestila Centar za socijalni rad u Zrenjaninu.

   

  MUP Srbije i Tužilaštvo za organizovani kriminal apeluju na pojedince da se, u trenutku kad je Srbija izložena masovnim i organizovanim sajber napadima i lažnim dojavama o postavljenim bombama koje dolaze iz inostranstva, ponašaju odgovorno i u skladu sa zakonom i dodatno ne otežavaju rad srpskoj policiji čiji su KD timovi svakodnevno na terenu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Profesionalni timovi iz Uprave kriminalističke policije MUP-a rasvetliće svaku dojavu koja dolazi iz Srbije, pronaći izvršioce i procesuirati ih u saradnji sa nadležnim tužilaštvom“, poručilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Pa gde su sad oni silni iz raznih drzava koji su slali dojave o bombama,otkud sada maloletnici krivi,toliko ste ne sposobni da niste mogli odmah da ih identifikujete.Sramota!

   1. Cecili informiši se, koliko je dojava stiglo i gde, u Beogradu su javljali stranci.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika