• Ćerka koja je ubila majku upućena na psihijatrijsko lečenje

  Viši sud u Zrenjaninu je, nakon održanog glavnog pretresa, Divni M. (24) iz Bečeja izrekao meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovom sudu.   Ova mera će se sprovoditi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Na svakih devet meseci će se kontrolisati stanje okrivljene, navedeno je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ćerka koja je ubila majku upućena na psihijatrijsko lečenje

  Viši sud u Zrenjaninu je, nakon održanog glavnog pretresa, Divni M. (24) iz Bečeja izrekao meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovom sudu.

   

  Ova mera će se sprovoditi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Na svakih devet meseci će se kontrolisati stanje okrivljene, navedeno je u presudi koja je objavljena u ponedeljak.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Saobraćajna nezgoda na pešačkom prelazu: Pešak zadobio povrede

   

  Divna M. je optužena da je neutvrđenog dana, u januaru prošle godine, u večernjim časovima, u porodičnoj kući u Bečeju, ubila majku Danicu (58). Nakon što se posvađala sa majkom, ćerka ju je fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata. Usled povreda, napadnuta žena je preminula na licu mesta. Divna je potom majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem.

   

  Leš je tamo pronađen 16. marta. Okrivljena se od tog dana na­la­zi u pri­tvo­ru, po re­še­nju su­di­je za prethod­ni po­stu­pak Vi­šeg suda u Zrenjaninu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Viši sud je uoči početka glavnog pretresa od zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva zaprimio predlog za izricanje mere bezbednosti protiv okrivljene Divne M, zbog postojanja opravdane sumnje da je počinila krivično delo ubistva. Ova mera odnosi se na obavezno psihijatrijsko lečenje okrivljenje i njeno čuvanje u zdravstvenoj ustanovi. Sud je na kraju i prihvatio ovaj predlog.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika