• Zrenjaninu najviše novca na konkursu: Deset miliona za fekalnu kanalizaciju

  Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine objavio je rezultate konkursa za finansiranje i sufinansiranje izrade projektno – tehničke dokumentacije u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama.   Najviše novca na ovom konkursu, i to deset miliona dinara, dobio je Zrenjanin. Našem gradu bespovratna sredstva dodeljena su za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninu najviše novca na konkursu: Deset miliona za fekalnu kanalizaciju

  Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine objavio je rezultate konkursa za finansiranje i sufinansiranje izrade projektno – tehničke dokumentacije u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama.

   

  Najviše novca na ovom konkursu, i to deset miliona dinara, dobio je Zrenjanin. Našem gradu bespovratna sredstva dodeljena su za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju dela fekalne kanalizacije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Potrebni vozači E kategorije: Zainteresovani za posao mogu odmah da se jave poslodavcu

   

  Opština Nova Crnja je na konkursu dobila devet miliona dinara za objekat za prečišćavanje otpadnih voda u Srpskoj Crnji.

   

  Opština Žitište je na konkursu dobila tri miliona dinara za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Banatskom Karađorđevu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Poslovni prostor u gradu za 1,2 miliona evra pa naniže: Šta je sve ponuđeno na prodaju?

   

  Opštini Sečanj je pripalo 1,5 miliona dinara za projekat postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Sečnju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad